Akçakaleye Düşen Top Mermisinin Detayları İnceleniyor - Son Dakika
Güncel

Akçakaleye Düşen Top Mermisinin Detayları İnceleniyor

Akçakaleye Düşen Top Mermisinin Detayları İnceleniyor

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine top mermisinin düşmesi ve 5 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin gelişmeler izleniyor.

05.10.2012 08:37  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-AKÇAKALE GELİŞMELERİ

- Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine top mermisinin düşmesi ve 5 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin gelişmeler izleniyor.

-CUMHURBAŞKANI GÜL RAHİMİ İLE GÖRÜŞÜYOR

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı Muhammed Rıza Rahimi ve beraberindeki heyeti kabul ediyor.

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu kabul de hazır bulunuyor. (Saat: 10.30)

-TBMM BAŞKANI ÇİÇEK MALATYA VE ELAZIĞ'DA

-TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Malatya ve Elazığ Valiliklerini ziyaret ediyor. Ayrıca İnönü ve Fırat üniversitelerinin 2012-2013 akademik yıl açılış törenlerine katılıyor. (Saat: 09.00/ 09.30/ 14.00)

-BAŞBAKAN ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Davutpaşa Kampüsü'nde, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı açılışı, fahri doktora ve 11 tesisin toplu açılış törenini gerçekleştiriyor. Ayrıca Esenler Havaalanı Mahallesi'nde, "Kentsel Dönüşüm Başlıyor" programına katılıyor.

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da, törende bulunuyor. (Saat: 10.00/15.00)

-8. CUMHURBAŞKANI ÖZAL DEFNEDİLİYOR

-Ölümüyle ilgili iddialar üzerine mezarı açılarak naaşında incelemelerde bulunulan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın cenazesi, törenle Topkapı'daki mezarına defnediliyor.

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da defin törenine katılıyor. (Saat: 10.00)

-MHP'Lİ ŞANDIR VE GÜNAL'IN BASIN TOPLANTILARI

-MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal TBMM'de bir basın toplantısı yapıyor. (Saat: 11.00)

-DARBELERİ ARAŞTIRMA KOMİSYONU

-TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu bünyesinde oluşturulan 28 Şubat - 27 Nisan alt komisyonu, dönemin gazete ve televizyon sahipleri sırasıyla Dinç Bilgin'i, Aydın Doğan'ı, Turgay Ciner'i, Mehmet Emin Karamehmet'i, Zafer Mutlu'yu dinliyor. (Saat: 10.00/11.30/14.00/15.30/17.00)

-TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu bünyesinde oluşturulan 12 Eylül darbesine ilişkin alt komisyon, eski İçişişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş'i dinliyor. (Saat: 11.00)

-ADALET KOMİSYONU

-TBMM Adalet Komisyonu, Yargılama Sürelerinin Uzunluğu ile Mahkeme Kararlarının Geç veya Kısmen İcra Edilmesi ya da İcra Edilmemesi Nedeniyle Tazminat Ödenmesine Dair Kanun Tasarısını görüşmek toplanıyor. (Saat: 10.30)

-BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ VE BAKAN EKER DİYARBAKIR'DA

-Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valilği'ni ziyaret ediyor ve Ulu Cami'nin açılışına katılıyorlar. Ayrıca Eğil ilçesinde peygamber kabirlerinin açılışına katılıyorlar ve partilerinin il başkanlığını ziyaretlerinin ardından Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti ödül töreni ve akşam yemeğine katılıyorlar. (Saat: 11.00/ 11.30/ 13.00/ 14.00/ 16.00)

-BAKAN DAVUTOĞLU'NUN KABULÜ

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Ali Fuat Bilkan'ı kabul ediyor. (Saat: 11.30)

-BAKAN YILDIZ KAYSERİ'DE

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Erciyes Çelik Halat Fabrikası'nın açılışına ve Büyüktuzhisar Çok Programlı Lise'nin açılışına katılıyor. (Saat: 15.00/ 16.30)

-BAKAN ÇELİK BURSA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) 6. Olağan Kongresine katılıyor. (Saat: 17.00)

-BAKAN ŞİMŞEK'İN BASIN TOPLANTISI

-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bakanlık Toplantı Salonu'nda Kayıtdışı Ekonomi ile Mücadele Eylem Planı'nın 9 aylık gerçekleşme sonuçlarını ve İzleme ve İlerleme Raporunu düzenlediği basın toplantısı ile açıklıyor. (Saat: 11.00)

-BAKAN BAĞIŞ İSTANBUL'DA

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıyha katılıyor. Ayrıca Kağıthane Belediyesi'ni ziyaret ediyor ve eski Büyükdere Caddesi

açılış töreninde katılıyor. (Saat: 11.00/ 12.30/ 14.00)

-BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da bazı açılış ve temel atma törenlerine katılıyor, ayrıca Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin 2012-2013 Akademik Yılı Açılış törenine katılıyor. (Saat: 10.00-14.00)

-DENİZ FENERİ SAVCILARININ YARGILANMALARINA DEVAM EDİLİYOR

-Deniz Feneri soruşturmasından el çektirilen Ankara Cumhuriyet Savcıları Nadi Türkaslan, Abdulvahap Yaren ve Mehmet Tamöz'ün yargılanmasına devam ediliyor. Savcılar, Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde, görevde yetkiyi kötüye kullanma suçundan yargılanıyor. (Saat: 09.30)

-PARA ARZI 749 MİLYAR TL'Yİ AŞTI

-En geniş tanımlı para arzı M3, 14-21 Eylül haftasında 791.3 milyon TL artarak 749 milyar 438 milyon TL oldu.

-KÜRTÇE OYUN "DAF" SEZONU AÇIYOR

-Aydın Orak'ın yazdığı "Daf/Kapan" oyunu sezon boyunca Cihangir Sahne'de perdelecek. Yarın ilk gösterimini yapacak olan Kürtçe oyun, her Cumartesi 20.30'da Türkçe üstyazılı seyirci karşısında olacak.

Dilan Güçer, Remzi Pamukçu ve Aydın Orak'ın rol aldığı Daf'ın ilk gösterimi 18. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında gerçekleşti. Festival seyircisinden tam not alan Daf, Ekim ve Kasım boyunca her Cumartesi günü Taksim Cihangir Sahne'de perde açacak. Biletler MyBilet ve oyun günü sahneden alınabilecek.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar" - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Akçakaleye Düşen Top Mermisinin Detayları İnceleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement