İzmir ve Erzincan Arasındaki Hava Köprüsü Sunexpress ile Kuruldu - Son Dakika
Basın Bültenleri

İzmir ve Erzincan Arasındaki Hava Köprüsü Sunexpress ile Kuruldu

İzmir ve Erzincan Arasındaki Hava Köprüsü Sunexpress ile Kuruldu

SunExpress, İzmir çıkışlı 31.uçuş noktası Erzincan'a ilk seferini, 23 Mayıs 2011'de gerçekleştirdi.

08.07.2013 17:36

SunExpress, İzmir çıkışlı 31. uçuş noktası Erzincan'a ilk seferini, 23 Mayıs 2011'de gerçekleştirdi. İzmir'den protokol, turizm ve medya temsilcilerinden oluşan bir davetli grubu ile hareket eden SunExpress'in uçağı, Erzincan'da Valilik tarafından karşılandı.

Erzincan'da düzenlenen basın toplantısında konuşan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, "Ulaştırma Bakanlığı'nın 7 sene önce attığı liberalleşme adımından sonra iç hatlar pazarı çığ gibi büyüyüyor. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Türkiye'deki iç hat yolcularının sayısı 2002'deki 8.7 milyondan 2010'da 52.2 milyona yükseldi. Bu rakamlar pazarın her yıl ortalamada %25 büyümesi anlamına geliyor. Türkiye'nin mobilite ihtiyacı hızla artıyor, şehirlerimiz arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin hacmi, daha önceden aralarında hiç direkt uçuş bulunmayan yeni şehir çiftlerinin oluşmasını sağlıyor. Bu perspektifte ipekyolunun en önemli duraklarından biri olan Erzincan'ı, Türkiye'nin batıya açılan penceresi İzmir'e hava köprüsü ile bağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İzmir çıkışlı 31. uçuş noktası olan yeni seferlerimizin her iki şehrimize de hayırlı olmasını dileriz." dedi.

SunExpress'in İzmir ile Erzincan arasındaki seferleri 23 Mayıs ile 28 Temmuz arasında pazartesi günleri, 28 Temmuz'dan sonrasında ise pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak düzenlenecek. SunExpress'in iç hat bilet fiyatları, her şey dahil 59,99 TL'den başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress'in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. SunExpress'in Yolcu Avantaj Programı SunPoints'te, yolcular seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla da ödül uçak bileti alabiliyor.

Yeni uçuşların başlamasıyla beraber SunExpress, İzmir'den iç hatlarda Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van'a, dış hatlarda ise Amsterdam, Basel, Berlin – Schönefeld, Berlin – Tegel, Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln/Bonn, Münster/Osnabrück, Münih, Nürnberg, Oslo, Stockholm, Stuttgart, Viyana ve Zürih'e uçuyor. Yeni seferler, Erzincan'dan uçacak yolculara İzmir aktarmalı olarak yurtdışına da kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri İzmir ve Erzincan Arasındaki Hava Köprüsü Sunexpress ile Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement