26 ilde DEAŞ'e yönelik Kıskaç operasyonu! 92 kişi gözaltında - Son Dakika
3.Sayfa

26 ilde DEAŞ'e yönelik Kıskaç operasyonu! 92 kişi gözaltında

Terör örgütü DEAŞ'e yönelik 26 ilde eş zamanlı olarak Kıskaç operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda 92 şüpheli yakalanırken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Terör örgütlerine ve onların iş birlikçilerine nefes aldırmayacağız. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek." ifadelerini kullandı.

06.10.2023 08:54

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ'e yönelik 26 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kıskaç operasyonunda 92 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

26 İLDE BÜYÜK OPERASYON

Terör örgütlerine nefes aldırmayacaklarını belirten Bakan Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı koordinesinde İl Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerimizce Aydın, Tekirdağ, Adana, Ankara, Antalya, Bolu, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Kilis, Konya, Manisa, Mersin, Ordu, Sakarya, Siirt, Sivas ve Yalova'da düzenlenen Kıskaç Operasyonu'nda 92 şüpheli yakalandı." ifadelerini kullandı.

"MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEK"

Yerlikaya ifadelerini şöyle sürdürdü: "Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Terör örgütlerine ve onların iş birlikçilerine nefes aldırmayacağız. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek."

DEAŞ'e yönelik 26 ilde Kıskaç operasyonu! 92 şüpheli yakalandı
26 ilde DEAŞ\'e yönelik Kıskaç operasyonu! 92 kişi gözaltında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 26 ilde DEAŞ'e yönelik Kıskaç operasyonu! 92 kişi gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement