Antalya Valisi Öztürk Serik'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Antalya Valisi Öztürk Serik'i Ziyaret Etti

Antalya Valisi Öztürk Serik\'i Ziyaret Etti

Valiler Kararnamesi ile Erzurum'dan Antalya'ya atanan Vali Sebahattin Öztürk, Serik'i ziyaret etti.

10.07.2013 16:25  Güncelleme: 16:39

Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum'dan Antalya'ya atanan Vali Sebahattin Öztürk, merkez dışında ilk ziyaretini Serik ilçesine gerçekleştirdi.

Vali Öztürk, Serik Hükümet Konağı önünde Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Beşir Acar, Belediye Başkanı Mehmet Habalı, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Müftü Dr. Abdülkadir Karakuş, daire amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri tarafından karşılandı.

Protokol ile tokalaşan Vali Öztürk'e Serik Yörükler Derneği Başkanı Mustafa Kuş tarafından baston ve Yörük sarığı hediye edildi. Vali Öztürk daha sonra il ve ilçe protokolü ile birlikte makama geçerek Kaymakam Rüstemoğlu ile görüştü. Kaymakam Rüstemoğlu tarafından Akdeniz Yükseliş Koleji'nde verilen brifingin ardından, Seriklilere teşekkür eden Vali Öztürk, "Serik büyük bir ilçe. Önemli bir nüfusu ve potansiyeli barındırıyor. Bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Sorunlarınızı değerlendirmeye aldım. 3 tane okul, 1 tane lise, spor salonu bunlar büyük sorun değil. Kısa sürede çözeriz" dedi.

İlçede ihtiyaç duyulan Hükümet Konağını Bakanlığın belli bir sıraya göre yaptığını belirten Vali Öztürk, 800 milyon civarında bir milli gelir oluşturan Serik'in 2023 Türkiye hedefleri doğrultusunda bunu ikiye katlanması gerektiğine işaret etti. Vali Öztürk kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu ifade ederek, yapılması düşünülen güreş eğitim merkezinin şahsen takipçisi olacağını dile getirdi.

Muhtarlar ve Serikli vatandaşları dinleyen Vali Öztürk, yapımı devam eden devlet hastanesi ek bina inşaatı ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Valisi Öztürk Serik'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement