Niğde AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Niğde AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı

Niğde AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı

AK Parti Niğde il başkanlığı danışma meclisi toplantısı yaptı.

01.11.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde il başkanlığı danışma meclisi toplantısı yaptı. AK Parti Niğde il binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özdemir, İlçe belediye ve Parti Başkanları ile parti üyeleri katıldı. Danışma meclisinin açılışını yapan AK Parti Niğde İl başkanı Emrah Özdemir, teşkilat olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Özdemir 29 gün tutulan Demokrasi nöbetlerinde en yoğun katılımın Niğde'de olduğunu söyledi. Özdemir konuşmasında şunları ifade etti; " 15 Temmuz'la ilgili çalışmalarımız oldu. 29 gün boyunca nöbet tuttuk. 81 il içerisinde en büyük katılım Niğde'de oldu. 15 Temmuz ile ilgili Niğde Belediyemizin destekleriyle bir sergi düzenledik. 15 Temmuz'da şehit olan ve gazilerimiz için destek kampanyasına katıldık ve basına da yansıdı. Şehitlerimizle ilgili istemeden de olsa şehitlerimiz oluyor bundan sonra da olmaya devam edecek muhtemelen. Şehit ailelerimizle mümkün oldukça birlikte olmaya çalışıyoruz, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.'dedi.

Danışma meclisinde Belediye olarak hizmetlerini anlatan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise Niğde'nin ufuk projesi olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgi verdi. Akdoğan, 'Efendibey mahallesi kentsel dönüşüm alanında 2 tane müteahhit yaklaşık 1700 konut Mayıs ayında hak sahiplerine teslim edilecek. Yine kentsel dönüşüm alanında 7 kilometrelik yol yapımı çalışmaları başladı. Niğde'de kapalı hayvan pazarımızı yeniledik ve yaklaşık 1 buçuk milyon para harcadık. Yine kamyon garajımızın 12. Ayda hizmete alacağız bunun da maliyeti 1 milyon civarında. Yine hal kompleksinin yeni yerini belirledik ve ihalesi önümüzdeki günlerde çıkacak. Yine büyük bir nikah salonu ihalesini yaptık.'dedi.

AK Parti kıyım yapıyor algısı

Danışma meclisinde konuşma sırası gelen AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, FETÖ operasyonları sonrasında mağdur edebiyatı polemiğiyle ilgili konuştu. Milletvekili Özegen, esnaf gezilerinde karşılaştığı durumlarda darbeyi AK parti yaptı algısının oluşturulduğunu belirtti.

Özegen konuşmasında şunları söyledi; 'Ak parti kıyım yapıyor haksız yere gibi bir şey oluşturulmaya çalışılıyor. Biz milletvekilleri olarak Cumhurbaşkanımızın da Başbakanımızın da söylediği şöyle şu mağdur olduğunu düşünen vatandaşlarımızı dinlememiz de herhangi bir beis yoktur. Bunları dinleyeceğiz hakikaten haksız ve hukuksuz yere mağdur olması söz konusuysa bizde bununu biliyorsak elbette ki böyle bir haksızlığa meydan vermemeliyiz. Bir vatandaşın hakkını hukukunu korumak bizim görevimiz. Ama bunun tersine şuanda darbeyi biz yaptık gibi bir algı var. Suçluyum diyen kimse yok o zaman biz yaptık darbeyi gibi bir şey oluyor. Çarşıda bununla karşılaşıyoruz. Birçok arkadaşımız çocuklarıyla ilgili mağduriyetleri geliyor üzülüyoruz ama size bir şey söyleyeyim çocukken çocuk bizimde yetiştiği zaman kimin nerede ne yaptığını bilemeyiz. Adam memur olmuş kamuya girmiş ama babası Ak partili bizim yanımızda yıllardır olmuş bir insan. Ama onun getirdiği mağduriyete bizim yapacağımız bir şey yok ilgili yerlere yönlendireceğiz. İşte AK Parti kıyım yapıyor gibi bir şey yok. Bunlar yapılmazsa bu yarın bir başka şekilde milletin başına başka belalar gelebilir. Allah hayırlı uzun ömürler versin her zaman Tayyip Erdoğan gibi biri olmayabilir. Yine algı yönetiminin içerisindeki başka soru savaş oluyor, harp oluyor gibi şeyler. Türkiye bunlar olurken niye şimdi başkanlık konuşuyor diye cılız sesler çıkıyor. Cumhurbaşkanımız insiyatif kullanmasaydı Türkiye'nin dirliği birliği olmayabilirdi. Doğuda bin kilometrelik sınırı ne yapmışlar? Boşaltmışlar. PKK ile iş birliği yapmışlar PKK ateşkes ilan etmiş darbe başarılı olamayınca iki terörist birlikte devam diyor. Türkiye'de artık bu sistemin bir an önce güçlü bir şekilde bir an önce revize edilmesi gerekiyor.'dedi.

Patates ve Elmanın hali yerle yeksan

Partisinin tarım politikaları ile ilgili konuşan Milletvekili Özegen şunları ifade etti; 'Elma, patates gibi ürünlerimizin maalesef geçen yıl olduğu gibi bu yılda yerle yeksan olduğu gibi bu toplumun büyük bir bölümünü meşgul ediyor. Geçen yılda konuştuk uzun uzun konuşmaya gerek yok. İhracatı ile ilgili bir takım düzenlemeler u da gündemimizde önümüzdeki günlerde hayata geçer ama sadece teşviki vermek değil bu malı nereye nasıl satacağınız önemli. Karşınızda muhatap yok, devlet yok, Irak yok olmuş, Suriye yok olmuş İran'da bizden daha ucuz patates üretimi yapıyor vesaire, vesaire. Ama biz ümitsiz olmayacağız bir gayret içerisinde olacağız. Hükümetimizin yapabileceği imkanlar neyse bu imkanları vatandaşımızdan esirgemeden yapacağız.'diye konuştu.

Danışma meclisinde son konuşmayı da AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu yaptı. Kavaklıoğlu konuşmasında Milli politikalardan bahsetti. Kavaklıoğlu, "Türkiye gerçekten olağanüstü bir ülke. Çok kritik bir yerde olan bir ülke. Milletimizde sıradan bir millet değil 15 Temmuz'da gördük. Bir hain grubu 40 yıla yakın bir yapılanması ve devletin bütün teşkilatında kadrolaşmasını gördük. En büyük sıkıntımızda insanlarımızın maneviyatını ve güvenini aldı. Öyle bir yere geldik ki artık kimse kimseye güvenmez duruma geldik. 246 insanımız şehit oldu ve hemen akabinde 140 kilometrelik sınır hattımızda bir savaş söz konusu bizde bu savaşın içerisindeyiz. Böyle bir ülke düşünün ve temel rakamlara baktığımız zaman elhamdülillah Türkiye'nin ne kadar güçlü bir ülke olduğunu gördük. Çok büyük gayretlerle buralara geldik. Şehitlerimiz oluyor sürekli Allah rahmet eylesin ama burası böyle bir coğrafya ve çok güçlü olmak zorundayız. ' şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Milletvekilleri Orhanlı belediyesi meclis üyeliğinden istifa eden 4 CHP'li belediye meclis üyesine AK Parti rozeti taktılar. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement