Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, sezonu kapattı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, sezonu kapattı

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbide sakatlanarak oyundan çıkan yıldız futbolcu İsmail Yüksek'in ayak bileği bağında kopma tespit edildi. 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak olan İsmail, sezonu kapattı.

28.04.2024 15:54  Güncelleme: 15:59

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 2-1 kazanılan Beşiktaş derbisinden sakatlanarak gözyaşlarıyla oyundan çıkmak zorunda kalan İsmail Yüksek'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, sezonu kapattı

AYAK BİLEĞİ BAĞINDA KOPMA TESPİT EDİLDİ

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbi maçta ayak bilegi burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz İsmail Yüksek'in Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağında kopma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır. Genç futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, sezonu kapattı

SEZONU KAPATTI

Yapılan açıklamada dönüş tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi verilmese de gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, İsmail Yüksek 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı ve sezonu kapattığını duyurdu.

Son Dakika Spor Beşiktaş derbisinde sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, sezonu kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ender Kervancıoğlu: İyi oldu. Şimdi üç yerli oynatabilmek için Szymanski, Osayi, Becao'dan birini ilk 11'den kesmek zorunda kalcak ismail. 13 20 Yanıtla
    Murat Yıldırım: Genelde geçmiş olsun denir GsTff li :) 12 14
  • zafer koc: Geçmiş olsun Euro 2024 e kadar inşallah iyileşir. 25 6 Yanıtla
  • Recep Yaşakan: İsmail oynadığı futbolla sakat olmaya müsait bir futbolcu çok sakat oyuncu bir daha çok hızlı ve bilinçsiz şekilde oyunculara giriyor kendini geliştirmesi lazım 1 2 Yanıtla

Advertisement