Yunusemre Meclisinden Çökelek'e Yardım - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Meclisinden Çökelek'e Yardım

Yunusemre Meclisinden Çökelek\'e Yardım

Manisa’nın merkez ilçelerinden Yunusemre Belediyesinin meclis toplantısında aynı kazada 13’ü kadın biri çocuk 15 kişiyi toprağa veren Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesinde yakınlarını kaybeden ailelere yardım yapılması kararlaştırıldı.

08.07.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın merkez ilçelerinden Yunusemre Belediyesinin meclis toplantısında aynı kazada 13'ü kadın biri çocuk 15 kişiyi toprağa veren Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesinde yakınlarını kaybeden ailelere yardım yapılması kararlaştırıldı.

Yunusemre Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Başkanlığında Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda meclisin gündeminde olan maddeler bir bir görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantıda CHP'li Meclis Üyesi Erdinç Yavaşlı'nın gündem dışı meclis toplantısına sunduğu Salihli- Gölmarmara sınırındaki kazada yaşamını yitiren kişilerin Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesinde oturan yakınlarına yardım yapılması kararı görüşüldü.

SOSYAL YARDIM İŞLERİ KOMİSYONU ÇÖKELEK'E GİDECEK

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Sosyal Yardım İşleri Komisyonumuz, bayan meclis üyesi arkadaşlarımız ile beraber orada bir yardım çalışması gerçekleştirsin. Çökelek Mahallemizdeki vatandaşlarımızın elim trafik kazası sonucu vefat etmesinden dolayı büyük üzüntü içerisindeyiz. Allah böyle acıları bizlere bir daha yaşatmasın." dedi.

ARINÇ, YUNUSEMRE'NN İFTARINA KATILACAK

10 Temmuz Cuma günü belediye bahçesinde personel ile iftar programı gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Çerçi, "Personelimiz ile beraber iftar yemeği yiyeceğiz. Ben o yemeğe ayrıca Valimiz dahil olmak üzere Manisa protokolümüzden isimleri davet ettim. Şimdiden bütün Meclis üyelerimizi de davet ediyorum. Yunusemre olarak Ramazan faaliyetlerimizi tüm hızıyla yerine getirmeye devam ediyoruz. Ben her gün halkımız ile beraber iftar gerçekleştiriyorum. 12 Temmuz'da Sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'ın katılımıyla Yeni Mahallede iftar programı gerçekleştireceğiz. Ramazan bittiğinde 30-40 bin tabldot yemek dağıtımı yapmış olacağız." diye konuştu.

Meclis toplantısında ayrıca Osmancalı Mahallesindeki Yunusemre Belediyesine ait olan 2 bin metrekarelik yerin Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesi konulu gündem maddesi kabul edildi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Kamu hizmeti konusunda her zaman katkıda bulunmaya hazırız. 2 bin metrekarelik yeri Büyükşehir Belediyesine veriyoruz." diye konuştu.

ADİLCEVAZ VE ZAVİDOVİCİ BELEDİYELERİ KARDEŞ BELEDİYE OLACAK

Temmuz ayı meclis toplantısında ayrıca Bitlis iline bağlı Adilcevaz ilçe belediyesi ve Bosna Hersek'in Zavidovici belediyeleri ile kardeş belediye olunması konulu gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek, Adilcevaz ve Zavidovici Belediyeleri ile kardeş belediye olunması kararlaştırıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Meclisinden Çökelek'e Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement