Yeniden Refah cephesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Erbakan'ı çaya davet etmemesine fotoğraflı gönderme - Son Dakika
Politika

Yeniden Refah cephesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Erbakan'ı çaya davet etmemesine fotoğraflı gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'deki 23 Nisan Resepsiyonu'nda siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine Fatih Erbakan'ı davet etmemesinin ardından Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Güner ''Tarih tekerrürden ibarettir'' notuyla, Alparslan Türkeş, Turgut Özal ve Bülent Ecevit'in konuştuğu, Necmettin Erbakan'ın ise gruptan uzakta durduğu bir fotoğrafı paylaştı.

25.04.2024 22:00  Güncelleme: 22:05

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki 23 Nisan Resepsiyonu'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı davet etmemesi üzerine partiden fotoğraflı bir gönderme geldi.

Yeniden Refah'tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Erbakan'ı çaya davet etmemesine fotoğraflı gönderme

FATİH ERBAKAN ÇAYA DAVET EDİLMEDİ

23 Nisan dolayısıyla TBMM'de düzenlenen resepsiyona katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Mermerli Salon'a geçerek çaya davet ettiği parti liderleriyle sohbet etti. Salonda, resepsiyonda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DSP lideri Önder Aksakal, HÜDA Par lideri Zekeriya Yapıcıoğlu bulunurken YRP lideri Fatih Erbakan'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yeniden Refah'tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Erbakan'ı çaya davet etmemesine fotoğraflı gönderme

YRP'DEN HÜKÜMETE NECMETTİN ERBAKAN'LI GÖNDERME

Erbakan'ın çaya davet edilmemesine YRP Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner'den dikkat çeken bir yanıt geldi. Güner, sosyal medya hesabından Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Bülent Ecevit'in sohbet ettiği, Necmettin Erbakan'ın ise gruptan uzakta kenarda durduğu bir fotoğrafı paylaştı.

Yeniden Refah'tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Erbakan'ı çaya davet etmemesine fotoğraflı gönderme

"TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR"

Yeniden Refahlı Güner, hükümete göndermede bulunduğu fotoğrafa "Tarih tekerrürden ibarettir. Çay koy Keçeli, Yeniden başlıyoruz." notunu düştü.

Yeniden Refah cephesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Fatih Erbakan\'ı çaya davet etmemesine fotoğraflı gönderme
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika Yeniden Refah cephesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fatih Erbakan'ı çaya davet etmemesine fotoğraflı gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • İSMAİL TARIK ÖZÇETİN: Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar Necmettin Erbakan 408 40 Yanıtla
  • Melek Akpınar: Chp den iyisin o kesin. 259 137 Yanıtla
    Abuzer Yavuz: AKP DEN DE İYİ 40 12
  • ferhat eser: Ülke ne halde birileri ego peşinde düşmez kalkmaz bir ALLAH var hesap var hesapppp..... 286 22 Yanıtla
  • Çağatay Kurt: Medya fena gazlıyor bu çocuğu ama hakikat değişmez ülkeye hizmet eden kazanır her zaman 179 66 Yanıtla
    Ahmet Ateş: Hizmet derken? Hizmet sadece kendi ve çevresine vatana ve millete hizmet etmediklerini görmek için daha ne olması gerekiyor? Ekmek et kuyrukları azmi geliyor. Şunu bunu yaptı deme hepsini borcunu yiarca fazlasıyla biz ödeyeceğiz toplanan vergiler satılanlar yandaşa aktarıldı yapılan bu. 147 97 Çağatay Kurt: Ahmet Ateş belliki demlenmişsin sende yolun doğru yol değil sonra pişman olma 68 104 Furkan Zeren: Bu yaklaşım doğru değil, kendinden olmayanı dışlamak, eleştirileri kabul etmemek Ak partiye daha çok oy kaybettirir. 90 18
  • Yisteks Tekstil: Akp yerine geçecek tek parti ama ilkeler farklı olacak 132 92 Yanıtla
    Hamza islam: ya siz bu capsızı reislemi kıyaslıyorsunuz alacagı en yüksek oyu aldı 140 186
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement