Tütüncü Akdeniz Belediyeler Birliği'ne Üye Belediyeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tütüncü Akdeniz Belediyeler Birliği'ne Üye Belediyeleri Ziyaret Etti

Tütüncü Akdeniz Belediyeler Birliği\'ne Üye Belediyeleri Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Isparta’da Akdeniz Belediyeler Birliği’ne üye olan belediyeleri ziyaret etti.

19.07.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Isparta'da Akdeniz Belediyeler Birliği'ne üye olan belediyeleri ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Isparta'ya bağlı Akdeniz Belediyeler Birliği üyesi olan belediyeleri ziyaret etti. Tütüncü Isparta'ya yaptığı ziyarette Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Uluborlu Belediyesi Mehmet Ünverdi, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan'ı meclis üyeleriyle ziyaret etti. Tütüncü ziyaretlerinin ardından, Isparta Barida Otel'de iftar yemeği düzenleyerek, birlik beraberlik mesajları verdi. İftar yemeğine, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Uluborlu Belediyesi Mehmet Ünverdi, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan, meclis üyeleri ve Isparta protokolü katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, "Önümüzdeki beş yılda hedefimizin, vatandaşlarımızın bizlerden beklediği en iyi hizmeti kendilerine ulaştırmamız için şimdi el ele verip, gönül gönüle verip çalışma zamanı olduğunun altını özellikle çizmek istiyorum" dedi. Başkan Tütüncü konuşmasına şöyle devam etti:

"Belediye birlikleri, belediyelerin ortak ihtiyaçlarını, problemlerini çözümü noktasında en önemli kamu kurumlarımızın başında gelmektedir. Özellikle 2004 yılına kadar belediyeler birliklerinin çok fazla yetkileri bulunmamaktaydı. Hatta hukuki anlamda düzenlenmeleri bile yeterli seviyede değildi. 2004'den sonra çıkartılan kanunlarla birlikte müstakil bütçeleri olan, kamu tüzel kişilikleri olan, çalışma usulleri kanunla belirlenen birer kamu kurumları haline geldi. Bu kamu kurumları aynı zamanda yerel yönetimlerin bir üst çatısı olma hüviyetini taşıyor. Belediyelerimizin daha iyi hizmet üretmeleri açısından, vatandaşımıza çok daha iyi kamu hizmeti götürülmesi açısından yönlendirilmeleri sağlandırılmalıdır."

Meclis ve encümen üyeleri ile birlikte Isparta, Burdur ve Muğla'ya çok farklı bir belediyeler birliği çalışması götürmenin azmi ve gayreti içerisinde olacağını belirten Tütüncü, "Birlik beraberlik içerisinde bulunduğumuz kenti daha da güzelleştirmek adına çalışacağız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü Akdeniz Belediyeler Birliği'ne Üye Belediyeleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement