Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Erzurum milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Tekman ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

01.05.2015 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Tekman ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçe merkezi ve kırsal kesimlerdeki mahalleleri ziyaret eden Aydemir, parti yöneticileriyle birlikte vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

"Bizim ruhumuzun mayasında Pasinler var, Hınıs var, Karaçoban var, İspir var, Tekman var. Biz ölümüne kardeşiz. Ezelden ebede kardeşiz" ifadesini kullanan Aydemir, ülkede çirkin bir senaryoyu sahneye koymak isteyenler olduğunu, bu güruhun kültür, tarih, coğrafya ve imanıyla tek vücut olmuş insanların arasına nifak sokmaya çalıştığını belirtti.

Aydemir, "Bu aziz halkı tanımayanlar, bu millete at gözlüğüyle bakanlar, halkın temsil ve ifade ettiği ortak ruhu göremezler. Onlar iman özürlüdür. Bizim gururumuz olan Çanakkale ruhunu gelsinler, Olur'dan Çat'a, Hınıs'tan İspir'e, Hasankale'den Aşkale'ye, Karaçoban'dan Horasan'a, Palandöken'den Tekman'a kadar bu coğrafyada görsünler" ifadesini kullandı.

Tekman'ın Türkiye'nin en yük rakımlı ilçelerinden biri olduğunun altını çizen Aydemir, ilçenin sosyal ve ekonomik sorunlarını bildiklerini ve sorunların çözümü için çalışacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement