Çerçi ve Özdağ Laleli'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çerçi ve Özdağ Laleli'de Vatandaşlarla Buluştu

Çerçi ve Özdağ Laleli\'de Vatandaşlarla Buluştu

Yunusmere Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (TPEM) Manisa Şubesi’nde düzenlenen programa katıldı.

13.05.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusmere Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (TPEM) Manisa Şubesi'nde düzenlenen programa katıldı.

Programa Yunusmere Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın yanı sıra Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, dernek üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP ve MHP'nin Manisa'da halk tarafından karşılık görmediklerini vurgulayan Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, "MHP'yi doğan görünümlü Şahin'e benzetiyorum. Gürültü var ama icraat yok. Manisa'da miting gününe kadar gürültü çıkardılar ama mitinglerinde her şey ortada idi. Kendileri de eminim miting sonrasında iktidara dair tüm ümitlerini yitirmişlerdir" dedi.

7 Haziran seçimlerine yaklaştıkça AK Parti'nin yükselen bir ibresinin olduğu kaydeden İkinci, "Seçim yaklaştıkça daha çok gerçeklerle yüzleşen muhalefet partileri tek başlarına iktidar olamayacaklarını anlıyorlar. Biz her yaptığımız işi samimiyetle yapıyoruz. Samimiyetle çalışıyoruz ve halkımızda bizi bağrına basıyor. Bu teveccüh bizi yine tek başına iktidara taşıyacaktır" şeklinde konuştu.

"BİZİM BOL KESEDEN ATMA GİBİ LÜKSÜMÜZ YOK"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de, Türkiye'nin geçmiş dönemler de çok büyük sıkıntılar ve krizler yaşadığını belirtti. "Muhalefet bol keseden atıyor" diyen Çerçi, "Memleketin bütçesini, ekonomisini korumak farklı bir mesele. Muhalefet bol keseden atıyor. Bol keseden vaad etmeyi Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bilmiyor mu? Kasada para var ama bunların dediklerini yaparsak 2 sene sonra ülke batar ve krize girer."şeklinde konuştu.

Balkan ülkelerin de Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı inanılmaz bir sevgi ve muhabbetin olduğunu dile getiren Başkan Çerçi, '"Herkes ona dua ediyor. Bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Partinin ve Başbakanımızın sırtı yere gelmiyor gücü artarak devam ediyor. Birileri de kalmış Türkiye'nin sırtını yere getirmeye çalışıyor. Ülke içinden Muhalefet ve Paralelciler. Ülke dışında Amerikalısı, İngiliz'i, İsraillisi Türkiye çöküşe geçse de ülkenin maddi imkanlarını alsak, yolsak derdindeler. 2002 yılından bu zamana kadar olduğu gibi inşallah bu halk buna müsaade etmeyecek. Bizim bol keseden atma gibi lüksümüz yok. Biz büyük Türkiye'yi hayal ediyoruz. Büyük Türkiye'yi hep beraber kuracağız" diye konuştu.

"DİSK ARACILIĞI İLE PKK'YI SOMA'YA SOKMAK İSTEDİLER"

Geçtiğimiz yıl Soma'da yaşanan maden faciasının ardından yaşanan olaylarla ilgili, DİSK aracılığı ile PKK'nın Soma'ya sokulmak istediğini öne süren AK Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ ise, "Birileri Soma'da DİSK kılıfı ile PKK'lı bölücü yapılanmayı Soma'ya sokmak istediler. Soma halkının ve oradaki işçi kardeşlerimiz sağduyusu sayesinde buna izin verilmedi. Koç Gurubu Soma'da tamamen otomasyon sistemi ile kuracağı maden ocağında Bin kişi çalışacak. Muhteşem bir kömür ocağı açtılar. Buda Soma ilçemiz için istihdam yarattı. Bunların dışında hükümet olarak Soma'da 2014 yılı ocak ayında Organize Sanayi bölgesi çalışması başlattık. Tıpkı Manisa'da yaptığımız gibi bir organize sanayi yapacağız. Soma'ya kamulaştırma ve alt yapı ile ilgili 25 Milyon TL para aktardık. Soma'da ağustos ayında 2 Bin kişinin çalışacağı bir Seramik fabrikası kurulacak. Bunun yanı sıra yan sanayi olarak 2 Bin kişi çalışacak ve böylelikle 4 Bin kişilik bir istihdam daha sağlamış olacağız. Koç Gurubu Soma'da tamamen otomasyon sistemi ile kuracağı maden ocağında Bin kişi çalışacak. Muhteşem bir kömür ocağı açtılar. Buda Soma ilçemiz için istihdam yarattı. Bunların dışında hükümet olarak Soma'da 2014 yılı ocak ayında Organize Sanayi bölgesi çalışması başlattık. Tıpkı Manisa'da yaptığımız gibi bir organize sanayi yapacağız. Soma'ya kamulaştırma ve alt yapı ile ilgili 25 Milyon TL para aktardık. Soma'da ağustos ayında 2 bin kişinin çalışacağı bir Seramik fabrikası kurulacak. Bunun yanı sıra yan sanayi olarak 2 bin kişi çalışacak ve böylelikle 4 bin kişilik bir istihdam daha sağlamış olacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçi ve Özdağ Laleli'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement