Çankaya'dan Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Yerel

Çankaya'dan Kahkaha Tufanı

Çankaya\'dan Kahkaha Tufanı

Stand-upçı Hakan Çankaya, İnegöllüleri yaptığı gösterilerle kahkahaya boğdu.

23.12.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stand-upçı Hakan Çankaya, İnegöllüleri yaptığı gösterilerle kahkahaya boğdu.

Bursa İnegöl Belediyesi'nin organizasyonuyla 'Büyük Komedi' isimli stand-up gösterisi ile ilçe halkıyla buluşan Çankaya, izleyenlere keyifli anlar sundu. Yetenek Sizsiniz programındaki ünlü sanatçıların tiplemeleri ile damga vuran Çankaya, yaptığı gösterilerle İnegöl'lülerin beğenisini kazandı. Ünlü sanatçıların seslerini taklit ederek, mini skeçler de yapan başarılı komedyen, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Komedyenin, ünlü sanatçılardan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kadar yaptığı tiplemeleri, yoğun alkış aldı.

Belediye Kültür Sarayı çok amaçlı salonunda sahne alan Hakan Çankaya'nın Stand- Up gösterisini, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ve kalabalık vatandaşlar izledi. Belediye Gençlik Merkezi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü daveti ile İnegöl'e gelen 'Yetenek Sizsiniz' yarışması finalistlerinden olan Çankaya'nın iki saat süren gösterisi ilgi ile izlendi. Bülent Ersoy, Fatih Terim, Müslüm Gürses, Tuncel Kurtiz, Ferdi Tayfur, Mustafa Topaloğlu, Burhan Altıntop, Halil Sezai, Nihat Doğan, Atilla Taş, Azer Bülbül, Kadir İnanır gibi sanatçıların tiplemesini yapan Çankaya, Başbakan'ın da kürsü konuşmalarından başarılı kesitler sundu.

Gösteri sonrası konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Hakan Çankaya'ya başarılı stand-up gösterisinden dolayı teşekkür ederek, "Önceki yıllarda Atalay Demirci'de birkaç kez davetlimiz olarak İnegöl'e gelmişti. Sonrasında kariyerinde önemli bir gelişme yaşadı. Umuyoruz ki, Hakan Çankaya'da başarılı gösterileri ile istediği yerlere gelir. Kendisine bizi güldürdüğü ve unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür ediyoruz" dedi.

'ÇOKTA TIN' FİLMİYLE KARŞINIZDA OLACAĞIZ

Hakan Çankaya ise, "İnegöl'e geldiğim için mutluyum. Bu gece birlikte olduk, davet eden ve beni izlemeye gelen herkese teşekkür ediyorum. Yakında ekranlarda beni bol bol göreceksiniz. Acun Ilıcalı, Eser Yenerler ve Hülya Avşar'ında oynayacağı bir film projemiz var. 'Çokta Tın' ismini verdiğimiz filmin senaryosu ve yönetmenliği bana ait olacak. Ayrıca bir dizi projemiz var" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Komedyen Hakan Çankaya'ya çiçek takdim etti. Bazı Çankaya hayranları, başarılı komedyenle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya'dan Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement