Ankara'nın Gündemi Yoğun - Son Dakika
Güncel

Ankara'nın Gündemi Yoğun

Ankara\'nın Gündemi Yoğun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek.

02.09.2014 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek.

Devletin zirvesinde her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen haftalık olağan görüşmeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Azerbaycan'a, ardından da NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi nedeniyle Galler'e gerçekleştireceği ziyaretler nedeniyle bugün yapılacak.

Erdoğan, saat 13.30'da, Çankaya Köşkü'nde, Başbakan Davutoğlu'nu ardından da saat 14.30'da MİT Müsteşarı Fidan'ı kabul edecek.

İç ve dış gelişmelerin ele alınacağı görüşmelerde ABD, İngiltere ve Almanya'nın yıllardır Türkiye'yi dinlediği iddiaları başta olmak üzere Irak, Suriye ve Filistin'de yaşananlar değerlendirilecek.

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin gerçekleştirilen operasyonlar ve çözüm süreci ile Meclis çalışmalarının da Erdoğan'ın görüşmelerinde gündeme gelmesi bekleniyor.

-DAVUTOĞLU PARTİ YÖNETİMİNİ TOPLUYOR-

Başbakan Davutoğlu ise bugün çalışmalarına Başbakanlık Merkez Bina'da Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ü kabul ederek başlayacak.

Davutoğlu akşam saatlerinde ise AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Toplantısına başkanlık edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara'nın Gündemi Yoğun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement