Anestezi Ve Yoğun Bakımda Tanıya Yönelik USG ve EKO - Son Dakika
Güncel

Anestezi Ve Yoğun Bakımda Tanıya Yönelik USG ve EKO

22 Kasım tarihinde, Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi, Yoğun Bakım ve Anestezi Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Özcan Erdemli' nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

24.11.2015 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Prof. Dr. M. Özcan Erdemli konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Düzenlediğimiz organizasyon ile teknolojideki yeniliklerin tanıtılması, yeni teknolojilerinin kullanım alanlarının genişletilmesi, bu sayede hastalıkların tanınma ve tedavi yöntemlerine fayda sağlanması, dolayısıyla tedaviye daha etkin ve kısa sürede erişimin sağlanmasını amaçladık. Böylelikle günümüz tıbbında farklı (multidipliner) branşların ortak dili kullanarak hızlı ve doğru iletişimin önemini vurguladık" dedi.

Acıbadem Üniversitesi ve Acıbadem Hekimlerinin yanı sıra diğer üniversite ve eğitim hastanelerinin hekimlerinin de eğitici olarak katıldığı çalıştaya il içi ve dışındaki, kamu ve özel hastane hekimlerinden yoğun talep oldu.

Zonguldak, Kocaeli, Eskişehir, Sakarya, İzmir, Erzurum, Aydın şehirlerinden de hekimler çalıştaya katıldı.

Çalıştay sonrasında zorunlu olarak katılımın 40 kişi ile sınırlandırılması nedeniyle etkinliklere devam edilmesi, bilgi ve deneyimlerin paylaşılarak hasta güvenliği ve etkin tedaviyi arttırmak amaçlandı. Hastane yöneticileri ile hekimlerin teknoloji ile tanışıklığının sağlanmasının önemi bir kez daha ortaya çıktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anestezi Ve Yoğun Bakımda Tanıya Yönelik USG ve EKO - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement