AK Parti İl Başkanlığı'na Ali Şakir Yurdakoş Getirildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanlığı'na Ali Şakir Yurdakoş Getirildi

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Kars Belediyesi’ni kaybetmesi ve 3’ncü parti olması peşinden istifaları getirdi.

03.07.2014 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Kars Belediyesi'ni kaybetmesi ve 3'ncü parti olması peşinden istifaları getirdi.

Kars'ta AK Parti İl Teşkilatı'nda önce İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, istifa etmişti. Ardından Yönetim Kurulu üyleri istifalarını vermişti. Bunun üzerine AK Parti Kars İl Başkanlığı'nın yeni yönetimi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılan atamayla belirlendi.

Başbakan Erdoğan, önceki yönetimde de bulunan Ali Şakir Yurdakoş'u AK Parti Kars İl Başkanı olarak atadı.

"MERKEZ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ"

Öte yandan Kars'ta her kesim tarafından sevilen ve başarılı çalışmalarıyla sürekli gündemde olan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından atanan yeni İl Başkanı Şakir Yurdakoş ile uyumlu çalışamayacağını belirterek istifa etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, görevde bulunduğu süre içerisinde partisi adına yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni Yönetim önünü açmak için istifa ettiğini belirten Özgür Turhan, "Partimin başına atanan yeni il başkanı ile uyumlu olarak çalışamayacağım kanaati ve il başkanımızın kendi çalışma ekibini rahatça kurabilmesi adına 2011 yılından bu güne kadar yürütmüş olduğum Kars Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

Turhan, "Başta bu onurlu görevleri şahsıma layık gören Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, birlikte siyaset yaptığım tüm teşkilat mensuplarına, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'a, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, mahalle ve köy temsilcilerine şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte ülkemin, milletimin ve partimin hizmetinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek istiyorum" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanlığı'na Ali Şakir Yurdakoş Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement