AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Açıklaması

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Bu partideki yenilenme bir rota değişikliği değil ki, veya yeni bir tercih değişikliği değil ki sadece taze bir kan bir dinamizm öyle bakmak lazım” dedi.

14.09.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bu partideki yenilenme bir rota değişikliği değil ki, veya yeni bir tercih değişikliği değil ki sadece taze bir kan bir dinamizm öyle bakmak lazım" dedi.

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK)'da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Mehmet Özhaseki görevini devralmak için geldiği Ak Parti Genel Merkezinde gazetecilerin sorularını cevapladı. 1 Kasım'a giderken eski bir tartışmanın yeniden gündeme geldiği hatırlatılarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting yapmasının Ak Parti'ye etkisinin sorulması üzerine Özhaseki, "Sayın Cumhurbaşkanımız son yüzyılda Türkiye Cumhuriyetinin siyasal tarihine damga vuran en önemli insanlardan birisi. Ak Parti'nin kurucusu. Haliyle de doğal lideri. İlk defa Türkiye'de yüzde 52 oy alarak Cumhurbaşkanı seçilmiş bir insan siyaset konusunda da bir duayen olarak kabul etmek lazım. Tecrübelerinden de istifade etmek lazım. Ben Cumhurbaşkanlığı makamını hakkıyla doldurduğuna inandığım gibi bu partiyle fikirleriyle belki de geriden bir takım işaretleriyle yön vereceğine inanan insanlardan birisiyim. Önümüzdeki günler ne getirir, seçim atmosferinde neler olur bunları hep birlikte göreceğiz. Şuanda her şey söylentiden ibaret."

Özhaseki, "MYK ve MKYK'daki değişiklik sizce 1 Kasım seçimlerindeki hazırlanacak milletvekili listesine de yansır mı" sorusuna şöyle karşılık verdi:

"Çok yansıyacağını zannetmiyorum. Eski arkadaşlarımız komisyonlarda çalıştılar, raporları hazırladılar, üst kurullara verdiler. Aynı arkadaşlarımız devam ediyor zaten. Mehmet Ali Bey, Abdulhamit Bey, Bekir Bey eskiden beri bu komisyonlarda görev almış listeleri hazırlamış üst kurulda da nihayetinde son şeklini verecek arkadaşlarımız. O yüzden çok uzun boylu bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Bu partideki yenilenme bir rota değişikliği değil ki, veya yeni bir tercih değişikliği değil ki sadece taze bir kan, bir dinamizm öyle bakmak lazım." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement