AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen Açıklaması

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen Açıklaması

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum Tekman kara yolu için gerekli olan tünel çalışmasının proje hazırlıklarının başlatıldığını söyledi.

23.03.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum Tekman kara yolu için gerekli olan tünel çalışmasının proje hazırlıklarının başlatıldığını söyledi.

Kardelen TV'de yayınlanan ve moderatörlüğünü Sinan Özçaylak'ın yaptığı Seçim pazarı programına katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sekmen, gazeteciler Ayhan Türkez, Orkun Çizmeli ve Musa Çakır'ın gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

TEKMAN TÜNELİ PROJESİ HAZIRLANIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'daki mitingi öncesi kendisiyle bir araya gelme fırsatı bulduğunu söyleyen Sekmen, "Erzurumlu hemşehrilerimizin hızlı tren taleplerini bire bir kendisine iletebildim. Tekman karayolunun yapılması konusunda ihtiyaç duyulduğunu, anlattık. 6 kilometrelik bir tünele ihtiyaç vardı. Hemen talimat verdi ve projesi hazırlanacak. Sosyal konut konusunda planladığımız 5 bin konutluk çalışmanın gerçekleşmesi için sayın başbakanımızda destek verdi" dedi.

YAPILAN DAVRANIŞ İNSANİ DEĞİL

Sekmen, 65 yaş üstü vatandaşların toplu taşım hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması konusunda yaşanan problemlerle ilgili sorulan bir soru üzerine Yaşlı vatandaşlarımıza iyi davranmadıklarını duyuyoruz. Bunu tespit ettiğimiz kişiler hakkında seçimden hemen sonra gereken işlemi yapacağız. Kendileri kaybeder. Kim hangi güzelliği sağlarla kendine yansır. Olumsuz tavır ve davranışlarda kendilerine yansır. Şu an adayız. Yetkimiz yok. Ancak yapılan tavrında çok insani olduğunu söyleyemeyiz. Bir sıkıntı varsa göreve gelince oturur konuşuruz. Gereğini yaparız" diye konuştu.

TARİH GÜN YÜZÜNE ÇIKARILACAK

Sekmen kültür yolu projesi kapsamında Erzurum kalesinin açılması ve kamulaştırılması çalışmasının zaman geçirilmeden başlanılması gerektiğini belirterek, "Bu konuda göreve gelmemiz halinde ilgili şahıslarda derhal görüşerek bir hafta içerisinde bu işe başlamış olacağız. Erzurum'un tarihini gün yüzüne çıkarmak için ne gerekiyorsa yapılacaktır" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement