Aa Bölge Müdürü Çelebioğlu, Başsavcı Doğru'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Aa Bölge Müdürü Çelebioğlu, Başsavcı Doğru'yu Ziyaret Etti

AA İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu, HSYK kararnamesiyle İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Mustafa Doğru'yu makamında ziyaret etti.

20.02.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) son kararnamesiyle İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Mustafa Doğru'yu makamında ziyaret etti.

Geçen ay İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Baş'ın, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanmasının ardından boşalan göreve atanan Mustafa Doğru, adliyenin fiziki koşulların iyileştirilmesi için kolları sıvadıklarını belirtti.

Vatandaşlara, meslektaşlarına ve adliyede görev yapan personelin en iyi fiziki şartları sunmak istediklerini dile getiren Doğru, yenileme çalışmaları için bakanlıktan ödenek talebinde bulunduklarını, ödeneğin ayrılmasıyla adliye ve çevresinin daha modern bir çehreye kavuşturmayı planladıklarını ifade etti.

AA İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu da kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve doğru habere ulaşma hakkı kapsamında, yargı-basın arasında sağlıklı bilgi akışı köprüsünün oluşturulmasının önemine dikkati çekti.

Çelebioğlu, Başsavcı Doğru'ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bayburt Demirözü, Kars Merkez, Antalya Elmalı, Adalet Bakanlığı Tektik Hakimliği, Ceza ve Tevkif Evleri Personel Daire Başkanlığı, İş Yurtları Daire Başkanlığı, Aydın Cumhuriyet Başsavcı Vekiliği görevlerinde bulunan evli iki çocuk babası Mustafa Doğru, 1986 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Bölge Müdürü Çelebioğlu, Başsavcı Doğru'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement