Mhp'li Didinmez, Başbakan'ı Eleştirdi Mhp'li Didinmez, Başbakan'ı Eleştirdi - Son Dakika
Güncel

Mhp'li Didinmez, Başbakan'ı Eleştirdi Mhp'li Didinmez, Başbakan'ı Eleştirdi

Mhp\'li Didinmez, Başbakan\'ı Eleştirdi
Mhp\'li Didinmez, Başbakan\'ı Eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Anayayasa Değişikliği İçin İl Teşkilatlarının Görüşünü Almak Üzere Geldiği Siirt'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İçin Çok Ağır Konuştu. Didinmez, "sivas'tan Öteye Gidemiyorlar Diye Partimizi Suçlarken Af Buyrun Cahillik ve Densizlik Yaptığının da Maalesef Farkınde Değil" Dedi.

16.06.2010 23:19

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Anayayasa değişikliği için il teşkilatlarının görüşünü almak üzere geldiği Siirt'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için çok ağır konuştu. Didinmez, " Sivas'tan öteye gidemiyorlar diye partimizi suçlarken af buyrun cahillik ve densizlik yaptığının da maalesef farkınde değil" dedi.

MHP Şanlıurfa Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Muzzafer Çakmaklı ile birlikte Siirt'e gelen MHP Genel Başkan Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, il başkanlığında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesi operasyon ile ilgili görüşleri sorulan Didinmez, "Hayırlı uğurlu olsun" dedi. AK Parti'nin her işte olduğu gibi sınır ötesi operasyonda da göstermelik olmaması umduğunu belirten Didinmez, "Terör eylemleri karşısında basiretsiz iktidara karşı tepkiyi yatıştırmaya yönelik geciştirici, görsel, sanal bir muhteva yerine suç ve suçluyu kökünden kazıyacak bir amaca yönelik olmasını Milliyetçi Hareket Partisi olarak temmeni ederiz" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ağır konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez, şunları söyledi:

"Sayın Başbakan her ne kadar zaman zaman insanlarımızın kafasını karıştırmasına vesile olsun diye 'Sivas'tan ötesine gidemiyorlar' diye partimizi suçlarken, af buyurun cahillik ve densizlik yaptığının da maalesef farkında olamıyor. Sivas'tan öteye gitmemize gerek yok bizim. Çünkü biz Sivas ve ötesinde zaten varız, Kars'ta varız, Siirt'te varız, Van, Batman'da varız, her yerde varız. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partimiz'in bugün Siirt'te arzu ettiği bir seçmen sayısına sahip olmuyor olmamız Siirt'te, Van'da, Şırnak'ta, Mardin'de, Kars'ta olmadığımız manasına gelmez. Sayın Başbakan'ın Sivas'tan öte diye tanımladığı hat, PKK'nın kendince ideal ve hedef olarak gördüğü coğrafyaya sınır olan bir hattır. Sayın Başbakan bu sözleri söylerken hangi amaçla söylediğini ya gizlemektedir, ya da bazı şeylerin farkında bile değildir. Gizleyerek söylüyorsa bunun en basit siyaseten bakıldığında memlekete hizmet yerine başkalarına hizmettir, eğer farkına varmadan, bilmeden söylüyorsa cehaletin bir işaretidir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mhp'li Didinmez, Başbakan'ı Eleştirdi Mhp'li Didinmez, Başbakan'ı Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement