Dha Yurt Bülteni - 22 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 22

Dha Yurt Bülteni - 22

Otomobiller çarpıştı: 9 yaralıKARAMAN'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 9 kişi yaralandı.

08.06.2017 03:41

Otomobiller çarpıştı: 9 yaralı

KARAMAN'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 9 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Cedit Mahallesi Mut Caddesi'nde meydana geldi. 49 yaşındaki Mehmet Raif Uysal yönetimindeki 70 FZ 238 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 30 yaşındaki Selman Solak yönetimindeki 31 UK 424 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler Uysal ve Solak ile Mubahat Büyük (77), Rabia Zehra Uysal (17),  Zübeyde Uysal (44), Nazlı Uysal (47), Hatice Didar Doğan (4), Mükremin Çatak (28) ve Özgür Şimşek yaralandı.

Sürücü koltuğunda sıkışan Mehmet Raif Uysal, çevredekiler tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yaklaşık 1 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Kaza yeri detay

Yaralıların yerde ambulans beklemesi

Yaralıların araç içerisinden çıkartılması

Yaralıların ambulanslara alınması

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Muammer ŞEN  - KARAMAN,

========================================

Şehit ateşi Burdur'a düştü (2)

NAAŞI YARIN MEMLEKETİNE GETİRELECEK

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin'in cenazesinin yarın memleketine getirileceği belirtildi. Burdur Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Şehidimiz jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin, 8 Haziran 2017 perşembe günü Burdur merkeze bağlı Güneyyayla Köyü'nde muhtemelen öğle namazı sonrası düzenlenecek cenaze töreni ve kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektirö denildi.

VALİDEN TAZİYE MESAJI

Burdur Valisi Şerif Yılmaz da şehit uzman onbaşı Hikmet Zengin için taziye mesajı yayınladı. Vali Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Burdur merkeze bağlı Güneyyayla Köyü'nden jandarma uzman onbaşı Hikmet Zengin 7 Haziran 2017 çarşamba günü saat 19.30 sıralarında Mardin Dargeçit İlçesi Kısmetli Mahallesi Çaysit Tepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışmada ağır yaralanmış, operasyon bölgesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun.ö

Haber: Mesut MADAN/ BURDUR,

========================================

15 öğrenci ile 10 öğretmen zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ndeki özel bir okulda görev yapan 10 öğretmen ile eğitim gören 15 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Manavgat'ta saat 18.00 sıralarında özel bir okulda görev yapan öğretmenler ile öğrencilerde mide ağrısı, kusma ve bulantı şikayetleri görülmeye başlandı. Rahatsızlanan 10 öğretmen kendi imkanlarıyla hastanelere başvururken, 15 öğrenci de aileleri tarafından hastanelere getirildi. Öğrenci ve öğretmenlere serum tedavisi uygulandı, bir öğrenci ise suçiçeği rahatsızlığı nedeniyle tedaviye alındı.

Zehirlenme belirtileri üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile okul yetkililerinin okula yemek hizmeti veren firmadan numune alacağı belirtildi.

Haber: Mithat ABAKAN/ MANAVGAT(Antalya),

========================================

Başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti (1-2)

KOCAELİ'nin Karamürsel İlçesi'nde 70 yaşındaki Ahmet Taşgül başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı'ndaki bir apartmandaki dairesinde tek başına yaşayan Ahmet Taşgül'ün evinden geç saatlerde duyulan silah sesi üzerine komşuları polise haber verdi. Eve giren polis ekipleri, salonda Ahmet Taşgül'ün cesediyle karşılaştı. Ahmet Taşgül'ün başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar ettiği belirlenirken, polis olay yerinde incelemede bulundu. Ahmet Taşgül'ün cenazesi otopsi için Karamürsel Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARKADAŞINI ARAMIŞ

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde, tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren Ahmet Taşgül'ün olaydan önce arkadaşı Hüseyin K.'yı arayarak intihar edeceğini söylediği ortaya çıktı. Hüseyin K.'nın telefon görüşmesinin ardından polise haber verdiği belirtildi.

Haber: Ercan BUBER/ KARAMÜRSEL(Kocaeli),

========================================

ZANLI YAKALANDI

Bursa'da Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi'ne iftar vakti gelerek tabancayla ateş ettiği iddia edilen Ramazan Öztürk polis tarafından yakalandı.

Elindeki poşeti göstererek, Üzerimde bomba var yaklaşmayın demesi üzerine polislerin ateş etmesi sonucu olay yerine geldiği 16 FH 275 plakalı kapalı kasa kamyonet kaçan Ramazan Öztürk polis merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Veysel Karani Mahallesi'nde bulunan Hurdacılar Sitesi'nde yakalandı. Olay anında polislerin tabancayla ateş ettiğini söylediği Ramazan Öztürk'ün üzerinde ve araçta tabanca bulunamazken akli dengesinin bozuk olduğu tespit edildi. Öztürk, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolüne götürülürken polise kısa bir süre direndi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Zanlının polis merkezinden çıkarılması

-Aracın incelenmesi

SÜRE 1 dakika 14 saniye - BOYUT 79.5 MB

Haber-Kamera: Hüseyin TÜCCAR/ BURSA,

========================================

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement