Hıdırellez geleneği az kalsın canından ediyordu! Ayağı kayaya takılınca kayanın üzerine kapaklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Hıdırellez geleneği az kalsın canından ediyordu! Ayağı kayaya takılınca kayanın üzerine kapaklandı

Bir kadın, Hıdırellez dilek kağıdını denize atmak istedi ancak işler beklediği gibi gitmedi ve kağıt kayalara takıldı. Kağıdı kurtarmak isteyen genç kadın, dengesini kaybederek yüzüstü kayaların üzerine düştü. Talihsiz kaza cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

09.05.2024 09:21  Güncelleme: 10:51

Türk dünyasında kutlanan mevsimlik bayramlardan biri olan Hıdırellez, Hızır ve İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak kutlanıyor. Kimileri dileklerini bir kağıda yazarak gül ağacının altına gömerken kimileri ise kağıdı bir akarsuya bırakıyor. Dileklerini kağıda yazarak denize bırakmaya çalışan genç kadının başına gelenler ise yürekleri ağza getirdi.

DİLEĞİ KAYALARA TAKILINCA KURTARMAK İSTEDİ

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde, Hıdırellez dileğini denize atmak isteyen kadının kağıdı dalgalar nedeniyle kayalara takıldı. Genç kadın ise kağıdı takıldığı yerden alarak tekrar denize bırakmak için hamle yaptı ancak dalgalar nedeniyle ayağı ıslandı.

Hıdırellez geleneği az kalsın canından ediyordu! Ayağı kayaya takılınca kayanın üzerine kapaklandı

YÜZÜSTÜ KAYALARIN ÜZERİNE ÇAKILDI

Ayağını bir başka kayaya atarak hamle yapmak isteyen kadın yosunlu kayaya bastı ve dengesini kaybederek yüzüstü şekilde kayaların üzerine kapaklandı. Neye uğradığını şaşıran talihsiz genç olayın şokuyla tekrar ayağa kalktı. O anlar ise arkadaşı tarafından saniye saniye kayda alındı.

Hıdırellez geleneği az kalsın canından ediyordu! Ayağı kayaya takılınca kayanın üzerine kapaklandı

Son Dakika 3.Sayfa Hıdırellez geleneği az kalsın canından ediyordu! Ayağı kayaya takılınca kayanın üzerine kapaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İlyas Sarı: Ne diledide böyle hemen ardından denize düstü acaba? :) 10 1 Yanıtla
  • Bilgehan Göktürk: Bizim ülkenin saçma sapan gelenek ve göreneklerde yine dünyanın diğer ülkelerinde gördüklerimizin yanında en iyisi sayılır... 3 1 Yanıtla
  • Subutay Koc: Dileği tutmadı yazık oldu 3 1 Yanıtla

Advertisement