Adana Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Adana Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Adana Başbakan Erdoğan\'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Adana Sağlık Kampüsü'nün temelini atacak, kamu ve özel sektörün yaptırdığı 116 projeyi hizmete açacak

04.10.2013 12:57

AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bin 550 yatak kapasiteli Adana Sağlık Kampüsü'nün temelini atarak, kamu ve özel sektörün yaptırdığı 116 projeyi hizmete açacağını söyledi.

Yağcı, AK Parti  Adana İl Başkan Yardımcısı Zafer Kara ile Anadolu Ajansı Adana Bölge Müdürü İsa Sansar'ı ziyaretinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, yarın saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda yapılacak mitingde, telekonferansla sağlık kompleksi yatırımının temelini atacağını, bazı yatırımları hizmete açacağını kaydetti.

Sağlık kompleksinin 7 hastaneden oluşacağını ve maliyetinin 1 milyar 30 milyon lira olduğunu vurgulayan Yağcı, biten öteki projelerle yatırımların 2 milyar liayı bulduğunu ikaydetti.

Yağcı, Seyhan Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılan konutlardan bin 400'ünün anahtarının da kura ile belirlenecek sahiplerine teslim edileceğini de dile getirerek, "Bu kent ve insanları için yapılan iyi şeyler mutluluk verir. Bu mutluluğumuzu paylaşmak üzere misafirimiz olan sayın Başbakanımıza teşekkür babında tüm hemşehrilerimizin bu alanı dolduracakları ümidini taşıyorum ve kendilerini davet ediyorum" dedi.

Yatırımlara vesile olan Başbakan Erdoğan'a Adana halkı adına teşekkür eden Yağcı, şunları kaydetti:

"Adana'da son zamanlarda ciddi anlamda yatırımlar oldu. Bunların devamı gelecek. Örneğin, hafif raylı sistem güzergahının uzatılmasıyla ilgili proje çalışmaları bitti ve yakın zamanda ihaleye çıkılacak. Tabi bunlar uzun vadeli işler. 33 bin kişilik yeni stadyumun ihalesi yapıldı. Alt geçitler, sayın Başbakanımızın vaatlerinde vardı. Yeni havalimanı yapımı devam ediyor. Adana kamuoyunda genellikle kentin ihmal edildiği noktasında bir algı var. Ancak yapılan yatırımlar bunun böyle olmadığını gösteriyor. Adana'da hamdolsun çok işi şeyler oluyor. Organize Sanayi Bölgesi ile Pozantı arasını 40 kilometre kasaltacak otoban düşüncesi var. Yüreğir Ovası'nın kapalı sistemle sulanması ile ilgili çalışmalar var. Bunun gibi çok ciddi projelerin üzerinde de çalışıyoruz." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement