Taksim'de sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca sinir krizi geçirerek saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Taksim'de sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca sinir krizi geçirerek saldırdı

Taksim'de bir genç kadın, sevgilisini başka bir kadının yanında görünce sinir krizi geçirerek saldırdı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kavga sakinleştirildi. Olay kameralara yansırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

18.03.2024 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hareketli dakikaların yaşandığı adres İstanbul Beyoğlu oldu. Genç bir kadın, sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık bir anda karıştı. Öfkeli kadın ve beraberindeki 3 kişi, sevgilisiyle yakaladığı kişiye saldırmaya başladı. Tekme, yumruk ve küfürlerin havada uçuştuğu kavgada tarafları çevreden geçenler güçlükle ayırarak yatıştırdı.

Sevgilisini, aldatırken yakalayan genç kadın ortalığı birbirine kattı

SEVGİLİSİNİ BAŞKA KADINLA GÖRÜNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İstanbul'un en işlek noktalarından biri olan Taksim'in Şehit Muhtar Mahallesi'nde gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan kavgada ortalık birbirine girdi. Genç bir kadın, yanındaki 3 arkadaşıyla birlikte erkek arkadaşını başka bir kadınla sokak ortasında gördü. Bunun üzerine sinir krizi geçiren kadın, bir anda sevgilisinin yanındaki kadına, "Gel buraya gel. Beni bırakır mısınız?" diyerek tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı.

Sevgilisini, aldatırken yakalayan genç kadın ortalığı birbirine kattı

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Kavganın büyüdüğünü fark eden çevredeki erkekler, hem kavga eden kadınlara hem de kadının arkadaşlarına müdahale etmeye çalıştı. Küfürlerin havada uçuştuğu kavgaya karışan 4 kadın güçlükle sakinleştirildi. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Taraflar ise birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Taksim\'de sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca sinir krizi geçirerek saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taksim'de sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca sinir krizi geçirerek saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ferhat eser: kesinlikle şeriat istiyorum acilen referanduma gidilmeli ahlak çöktü ülkede 14 20 Yanıtla
  • Gursel kalen: Gençliğin gündeme geldiği hale yazıklar olsun. 15 0 Yanıtla
  • Gökhan Akyil: Sevgilin istedigi kadinla istedigi hayati yasiyabilir..kime ne kardeşim özgür bir ülkede yasiyoruz ya 2 7 Yanıtla

Advertisement