Sultangazi'de Eski Eşi Tarafından Öldürülen Pınar Bektaş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sultangazi'de Eski Eşi Tarafından Öldürülen Pınar Bektaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sultangazi'de yaşanan olayda eski eşi tarafından öldürülen Pınar Bektaş'ın cenazesi, yapılan törenin ardından memleketine gönderildi. Akrabaları ve yakınları, Bektaş'ın dürüst ve namuslu biri olduğunu vurgulayarak, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

13.11.2023 17:25  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SULTANGAZİ'de eski eşi tarafından öldürülen Pınar Bektaş son yolculuğuna uğurlandı.

Sultangazi'de dün 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, Pınar Bektaş (42) ile eski eşi Tuncay Sağ arasında çıkan tartışmanın ardından, Sağ, önce Bektaş'a silahla ateş etmiş ardından da boğazını keserek öldürmüştü. Pınar Bektaş'ın cenazesi bugün öğle saatlerinde Gazi Cemevi'nde yapılan cenaze töreninin ardından Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Gümüşlü Köyü'ne götürüldü.

'BU SON OLSUN

Akrabası Naz Görmez; 'Allah kimsenin başına vermesin. Zor bir olay. Bu son olsun. Benim de iki kızım, iki torunum var. Kimin başına ne gelir bilmiyorum. Allah korusun kimsenin başına böyle bir olay vermesin. İstemiyoruz, son olsun. Üç tane evlat kaldı yazık günah dedi.

'ŞEREFİYLE, NAMUSUYLA ÇALIŞIYORDU

Ablası Adile Dakdağ; 'Altın gibiydi. Şerefiyle, namusuyla çalışıyordu, çocuklarına bakıyordu. Hiçbir yanlışı yoktu. Temizdi, dürüsttü, garibandı, fakirdi. Kimsenin kapısını açmıyordu. Kendi şerefiyle namusuyla çalışıyordu şeklinde konuştu. ifadelerini kullandı.

Sultangazi\'de Eski Eşi Tarafından Öldürülen Pınar Bektaş Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sultangazi'de Eski Eşi Tarafından Öldürülen Pınar Bektaş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement