Yeşilay'dan Başkan Tursun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeşilay'dan Başkan Tursun'a Ziyaret

Yeşilay\'dan Başkan Tursun\'a Ziyaret

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’u makamında ziyaret eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Antalya Şube Başkanı Abdülkerim Atılgan, vatandaşları alışkanlıklardan uzak tutan projeleri nedeniyle teşekkür etti.

04.03.2014 14:39

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u makamında ziyaret eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Antalya Şube Başkanı Abdülkerim Atılgan, vatandaşları alışkanlıklardan uzak tutan projeleri nedeniyle teşekkür etti.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Antalya Şube Başkanı Abdülkerim Atılgan ve Yönetim Kurulu üyeleri Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u makamında ziyaret etti. Yeşilay Haftası etkinlikleri çerçevesinde yerel yöneticilere düzenledikleri ziyaretlerin ilkini Başkan Tursun'a gerçekleştirdiklerini belirten Atılgan, "Sizin özelikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan projelerinizi takip ediyoruz. Yeşilay Cemiyeti'ne büyük destek sağlıyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı size teşekkür ediyorum" dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun da yerel yöneticiler olarak ilçenin her alanında sorumluluklara sahip olduklarını belirterek, "Bunlardan biri de ilçede yaşayan vatandaşlarımızın özelikle de gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaktır. Bu alışkanlıklar nedeniyle sönen hayatlar yıkılan yuvalar maalesef toplumumuzda büyük bir sorun. Bunları önlemek için Döşemealtı Belediyesi yönetimi olarak var gücümüzle çalışıyoruz"şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Yeşilay Cemiyeti Antalya Şubesi yöneticileri tarafından Başkan Tursun'a Yeşilay Pazubandı taktılar. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay'dan Başkan Tursun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement