Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Erzurum İl Başkanlığı, 2014 yerel seçimlerinde Erzurum ve ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

24.12.2013 16:19

CHP Erzurum İl Başkanlığı, 2014 yerel seçimlerinde Erzurum ve ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu, parti binasında düzenlediği toplantıda, Erzurum büyükşehir ve ilçelerinde belediye başkan adaylarını tanıttı.

Kızıloğlu, Türkiye'nin sancılı bir dönemden geçtiğini belirterek, "Siyasal iktidar, hem ülkemizde hem de bölgemizde barış, kardeşlik, özgürlük, demokrasi, huzur ve mutluluğu açıkça tehdit ediyor. Adaletsizlik, eşitsizlik, huzursuzluk, gün geçtikçe artıyor" dedi.

AK Parti'nin halkı ayrıştıran, kutuplaştıran, ötekileştiren bir anlayışla ülkeyi yönettiğini iddia eden Kızıloğlu, yolsuzlukların olağan, yoksulluğun kader haline getirildiğini savundu.

Kızıloğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yasama, yürütme, yargı, basın ve tüm kurumları denetim altına aldığını ileri sürerek, "Gençlerimizin özgürlük ve geleceğe ilişkin duyarlılıklarına ve sivil direnişlerine karşı uygulanan devlet şiddetinde sınır tanınmıyor. Bu baskılar ülkemizde korkuyu, egemen kılmak isteyenlerin çabaları boşunadır. Sosyal demokrat CHP'nin Erzurum belediye başkan adaylarının sosyal demokrasinin evrensel ve her ülkenin gerçeklerine uygun olarak tezleri vardır" diye konuştu.

Kızıloğlu, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi için Abdulkadir Demirci'nin, Yakutiye Belediyesi için Bülent Baba'nın, Aziziye Belediyesi için Üstüner Karacaoğlu'nun, Palandöken Belediyesi için de Edip Cengiz'in aday olduğunu söyledi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement