Yazarlar Trakya'ya Gezecek - Son Dakika
Yerel

Yazarlar Trakya'ya Gezecek

Yazarlar Trakya\'ya Gezecek

Trakya Kalkınma Ajansı’nın ‘Trakya Turizm Platformu’ projesi adı altında yazarlar 22-23 Kasım tarihleri arasında Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’ı gezecek.

17.11.2016 10:44

Trakya Kalkınma Ajansı'nın 'Trakya Turizm Platformu' projesi adı altında yazarlar 22-23 Kasım tarihleri arasında Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ı gezecek.

Trakya Kalkınma Ajansı'yla birlikte Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere 3 ilin valiliği, belediyesi ve üniversiteleri işbirliğinde Trakya Turizm Platformu oluşturuldu. Bu proje kapsamında Hürriyet Köşe Yazarı Gila Benmayor, Kelebek Köşe Yazarı Müge Akgün, Posta Gazetesi Köşe Yazarı Yazgülü Aldoğan, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Nur Çintay, Sözcü Gazetesi Nilay Örnek, Hürriyet Daily News Aylin Öney ve Anadolu Jet ve Skyroad Ömer Sercan Trakya'nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecek.

Trakya'nın gezi ve turistik rotası

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, konuyla ilgili bilgilendirme yaparak, "Trakya Kalkınma Ajansı'nın yazdığı proje kapsamında 3 ilin Trakya rotalarının çıkarılmasıyla ilgili çalışmalar tamamlandı. Bu yazarlarımız da çıkarılan bu rotayı geziyorlar, 22 Kasım akşamı Kırklareli'nden Edirne'ye geçerek konaklama ve ardından 23 Kasım'da da Edirne'yi gezerek, Tekirdağ'da rotayı tamamlayacaklar. Amacımız Trakya'ya gelen insanların bir rota doğrultusunda buraya getirip hafta sonunu en azından Edirne'de konaklatmak. Gelen misafirlerimizi hep günübirlik ziyaretler yapıyorlar, biz de bir gece nasıl ziyaretçilerimizi nasıl ağırlayacağımızı araştırıyorduk. Geçen yıl bununla ilgili hem yerel hem uluslararası tur şirketlerini ayrı ayrı davet ederek Edirne'yi gezdirmiştik. Şimdi bu projede bu programın üçüncü ayağa diyebiliriz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazarlar Trakya'ya Gezecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement