Vali Ali Yerlikaya'dan Kent Konseyine İade-i Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Ali Yerlikaya'dan Kent Konseyine İade-i Ziyaret

Vali Ali Yerlikaya\'dan Kent Konseyine İade-i Ziyaret

Daha önce, Gaziantep Kent Konseyi’ni ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediği Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’dan Konseye iade-i ziyaret gerçekleşti.

05.05.2015 17:15

Daha önce, Gaziantep Kent Konseyi'ni ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediği Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan Konseye iade-i ziyaret gerçekleşti.

Gaziantep'in sorunlarının dile getirildiği ziyarette Başkan Mehmet Aslan, Kent Konseyinin yapısı ve konseyde yapılan çalışmalar hakkında, Vali Ali Yerlikaya'ya bilgiler verdi.

Gaziantep'in sorunları üzerine konuşulan ziyarette özellikle eğitim konusu üzerinde durularak Haziran ayında yapılacak genel kurul toplantısı gündeminin "eğitim" olacağını vurgulayan Başkan Aslan, "Gaziantep'in başta Suriyeliler, imar ve çevre olmak üzere içinde bulunduğu sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki dönemde Gaziantep'in huzuru ve refahı için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da Gaziantep ve ülkenin en önemli sorunu "eğitim, eğitim,eğitim" olduğunu vurgulayarak, "Bu konuda, Kent Konseyinin, sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyor ve birlikte el ele vererek önemli mesafeler alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Ziyarette, Başkan Mehmet Aslan ve Yürütme Kurulu üyeleri Necati Binici, Bekir Sıtkı Severoğlu, Funda Suran hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ali Yerlikaya'dan Kent Konseyine İade-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement