Şevval Bebek"Ten Başbakan'a Destek - Son Dakika
Yerel

Şevval Bebek"Ten Başbakan'a Destek

Şevval Bebek"Ten Başbakan\'a Destek

Malatya'da yaşayan Suat ve Ayten Er çifti, 5 aylık kızları Şevval'in bayram harçlığını cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağışladı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık: "Şevval'e, annesine, babasına teşekkür ediyorum.

03.08.2014 16:42

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan Suat ve Ayten Er çifti, 5 aylık kızları Şevval'in bayram harçlığını cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağışladı.

Yakınkent Mahallesi'nde oturan Er ailesi, Ramazan Bayramı'nda Şevval'e hediye edilen 2 altın ve kese içerisindeki bir miktar parayı, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyasında kullanılmak üzere Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teslim etti.

Çakır ile aileyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Şevval'in ailesinin örnek bir davranışta bulunduğunu belirterek, "Şevval'e, annesine, babasına teşekkür ediyorum. Bu, çok önemli ve çok anlamlı bir bağış. Geleceğin Türkiyesini, yeni Türkiye'yi inşa ederken Şevval'in verdiği para bile bizim için çok anlamlı ve önemli" dedi.

Çalık, Erdoğan'ın miting için 7 Ağustos'ta Malatya'ya geleceğini anımsatarak, "Başkanım (Ahmet Çakır) eğer kabul ederse biz bunu direkt bankaya yatırmayalım. Şevval kendisi teslim etsin bunu. Şevval'in sevdasını Başbakanımla buluşturalım isteriz" dedi.

Çakır da Er ailesinin bu bağışı karşısında duygulandığını belirterek, aileye teşekkür etti. Çakır, "Şevval'in geleceği inşallah mutlu ve huzurlu olur" dedi.

Baba Suat Er ise cumhurbaşkanı seçiminde ailece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini ifade etti.

Şevval'in 5 aylık olduğunu anımsatan Er, "El öpmeyi öğrenemedi ama büyüklerinden harçlık toplamayı öğrendi. Bu harçlığı, kendisi için değil, kendi geleceği garanti altına alınsın diye, seçimde kullanılması için Tayyip amcasına armağan ediyor" dedi.

Anne Ayten Er de Erdoğan'a yürekten bağlı olduklarını belirterek, "Sevdalıyız biz ona" ifadesini kullandı.

Ziyarette, milletvekili Çalık, Şevval bebeğe çeyrek altın, Çakır da oyuncak hediye etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şevval Bebek'Ten Başbakan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement