Sarıkamış Belediyesi'ne Durmak Yok - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Belediyesi'ne Durmak Yok

Sarıkamış Belediyesi\'ne Durmak Yok

Kars'ın Sarıkamış İlçe Belediyesi yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

10.06.2013 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış İlçe Belediyesi yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Şehitler diyarı Sarıkamış'ın modern görünüme bürünmesi için 24 saat çalıştıklarını belirtti.

Sarıkamış Belediye İş Merkezi'nin yapımının tamamlandığını ve iş merkezini teslim aldıklarını ifade eden Başkan İlhan Özbilen; "Yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor.

Biz görevi devraldığımız günden itibaren ilçenin birçok sorununu çözdük. İnsanların ağırlıkta dolaştıkları, turistlerin ise gezi güzergahları olan Şehit Kemal Mutlu, Halk ve Şehit Bedir Karabıyık Caddeleri olmak üzere toplam uzunluğu 10 bin metre kare Andezit plak 3 bin 645 metre kare Andezit Bordur taşı döşemesi yapıldı. Amacımız ilçe halkına en iyi şekilde hizmet vermektir" dedi.

Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen,

Sarıkamış Şehitlik Anıtı'nın etüd çalışmalarının sürdüğünü ve 90 bin şehidin olduğunu ilçede çok güzel bir anıt yapılacağını ifade etti. Özbilen; "İş Merkezi inşaat bitti. Çok güzel bir iş merkezi oldu. Burada 3'ncü katta sinema, çocuk oyun alanları olacak. Alt katlarda Sarıkamış'a has yerel hediyeliklerin bulunduğu reyonlar olacak. ve alt katta da yine yerel ürünlerin satışı yapılacak. Burada Sarıkamış'a gelen yerli ve yabancı turistler, kayak merkezinden aşağı indiği zaman çok güzel alış veriş yaparak zaman geçirebilecek" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Belediyesi'ne Durmak Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement