"Para Harcamadan Kentsel Dönüşüm Yapıyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Para Harcamadan Kentsel Dönüşüm Yapıyoruz"

"Para Harcamadan Kentsel Dönüşüm Yapıyoruz"

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Hürriyet ve Döşeme Mahalleleri dahil kent merkezini kentsel dönüşüm alanı ilan ettiklerini söyledi.

10.06.2013 11:01  Güncelleme: 11:13

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Hürriyet ve Döşeme Mahalleleri dahil kent merkezini kentsel dönüşüm alanı ilan ettiklerini belirterek, "Belediye ve devlete para harcatmadan kentsel dönüşüm yapıyoruz. Proje kendini finanse ediyor" dedi.

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat, İnşaat Komisyonu Başkanı Hakkı Polat, komisyon üyeleri Muammer Beluk, Haluk İncecik, Hasan Kavlak, Ahmet Özgül ve Genel Sekreter Yardımcısı Engin Tunç Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ü ziyaret ederek, belediyenin uyguladığı kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi aldı.

Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde 32 hektar alan üzerinde uyguladıkları Seyhan Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında AGİD İnşaat Komisyonu üyelerine bilgi veren Öztürk, "Bin 400 konutu bitiriyoruz. Barbaros Mahallesi'nde de 2 bin konutluk proje hazırlıyoruz. Kentsel dönüşümü belediye ve devletin kasasından para çıkmadan yapıyoruz. Proje kendini finanse ediyor. Ayrıca; Hürriyet ve Döşeme mahalleleri dahil kentin merkezini kentsel dönüşüm alanı ilan ettik. Sektörel bazda her türlü öneriye de açığız. 'Vatandaş için ne yapabiliriz' onun derdindeyiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Para Harcamadan Kentsel Dönüşüm Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement