Özden Altıparmak Vali Yardımcıları ve Kaymakam Eşleri ile Manavgat'ta - Son Dakika
Yerel

Özden Altıparmak Vali Yardımcıları ve Kaymakam Eşleri ile Manavgat'ta

Özden Altıparmak Vali Yardımcıları ve Kaymakam Eşleri ile Manavgat\'ta

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, geleneksel hale getirdiği ilçe ziyaretlerine vali yardımcıları ve kaymakam eşleri ile birlikte Manavgat'ta devam etti.

01.12.2012 13:14

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak, geleneksel hale getirdiği ilçe ziyaretlerine vali yardımcıları ve kaymakam eşleri ile birlikte Manavgat'ta devam etti.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun eşi Fatma Bulgurlu ev sahipliğinde gerçekleşen ilçe ziyaretinde Oymapınar'da Belediye Başkanı Tevfik Güven tarafından karşılanan heyet, ilk olarak Oymapınar Barajı ve Manavgat Şelalesi'ni gezdi. Beraberindekilerle Dr. Hüseyin Vural İş Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Özden Altıparmak, öğrencilere hediyeler verdi, okulun Türkiye 3'üncüsü olan basket takımını tebrik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hafize Ayten Vural Anaokulu'nu da ziyaret eden Özden Altıparmak ve protokol eşleri sınıfları gezerek öğrencilere hediyeler verdiler. Özden Altıparmak ile Vali Yardımcıları ve Kaymakam eşleri son olarak Side antik kenti ve müzesini ziyaret etti. Apollon Tapınağı önünde hatıra fotoğrafı çektiren mülki idare amirleri eşlerine Side Müzesi Müdürü Güner Kozdere, antik şehir hakkında bilgilendirme yaptı.

Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar da, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de ilk defa tarihi eserlerin korunması için tapınaklar bölgesinin tahsisini Side Belediyesi'ne verdiğini belirtti. Başkan Uçar, antik şehirde yerleşimin Girit Adası'nda çıkan çatışmalar sonrası dönemin Osmanlı Padişahı 2'nci Abdülhamit tarafından Selimiye Köyü kurularak Side'de yerleştirilmesiyle başladığını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özden Altıparmak Vali Yardımcıları ve Kaymakam Eşleri ile Manavgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement