Eski Galatasaraylı Evren Turhan'ın derbi tahmini alay konusu oldu - Son Dakika
Spor

Eski Galatasaraylı Evren Turhan'ın derbi tahmini alay konusu oldu

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği maç sonrası, Galatasaray'ın eski futbolcusu Evren Turhan'ın 7-0'lık galibiyet tahmini sosyal medyada gündem oldu. Maç öncesi "Galatasaray'ın 7-0 kazanacağını düşünüyorum. Rekorları kırdın mı tam olsun" diyen Turhan'ın yorumları, maç sonucuyla birlikte sosyal medyada dalga konusu oldu.

20.05.2024 15:51  Güncelleme: 16:05

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe derbide kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi ve şampiyonluk son haftaya kaldı.

7-0 TAHMİNİ GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'nin kazandığı maçın ardından, Galatasaray'da bir dönem forma giyen Evren Turhan'ın maç öncesi 7-0'lık tahmini ise alay konusu oldu.

"REKOR KIRDIN MI TAM OLSUN"

Karşılaşmadan önce "Galatasaray'ın 7-0 kazanacağını düşünüyorum. Rekorları kırdın mı tam olsun" diyen sarı kırmızılı takımın eski futbolcusu Evren Turhan'ın yorumları, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Turhan'a birbirinden komik yorumlar yapıldı.

Son Dakika Spor Eski Galatasaraylı Evren Turhan'ın derbi tahmini alay konusu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Akın Dündar: 55Bin cinconlu 11 kedicik ve hakemlerinizle birlikte gömdük sizi rams parka 10 kişi hemde bunu unutmayın uzun zaman boyunca. 10 0 Yanıtla
  • Selim Kayisi: Ben şeyden korkuyorum. Ali Koç'da Aziz Yıldırım'da yeni hoca ile anlaşacaklarını açıkladı. Hatta öyle isimler geçiyor ki dünya yıldızları. Olur da küçük bir şans da olsa Fenerbahçe şampiyon olursa, İsmail kartal hem puan rekoru kırmış hem de şampiyon olmuş bir takım teknik direktörü olarak nasıl kovacaklar onu ? 1 5 Yanıtla

Advertisement