Okul müdürü istedi servis şoförleri yaptı: Okullarda tadilat dönemi başladı - Son Dakika
Yerel

Okul müdürü istedi servis şoförleri yaptı: Okullarda tadilat dönemi başladı

Okul müdürü istedi servis şoförleri yaptı: Okullarda tadilat dönemi başladıERZURUM Erzurum'un Tekman ilçesinde okulların tatile girmesiyle birlikte okul binalarındaki tadilat ve onarım çalışmalarına başlandı.

24.06.2022 10:33  Güncelleme: 11:26

Okul müdürü istedi servis şoförleri yaptı: Okullarda tadilat dönemi başladı

ERZURUM Erzurum'un Tekman ilçesinde okulların tatile girmesiyle birlikte okul binalarındaki tadilat ve onarım çalışmalarına başlandı.

Tekman Cumhuriyet Ortaokulu Okulu Müdürü Ahmet Değirmencioğlu, okula ait bahçe duvarının düşük olduğunu ve duvarın yükseltilerek sıva yapılmasıyla ilgili talebine öğrenci servis şoförlerinden destek geldi. Şoförler Beytullah Demir, İbrahim Şahin ve Mehmet Canbaş tarafından yaklaşık 300 metre duvar örüldü 600 metre sıvası ve boyası yapıldı.

Servis şoförlerinden Beytullah Demir "Okulumuzun bu duvara çok ihtiyacı vardı. Okul müdürümüz Ahmet Değirmencioğlu'nın girişimleri ile esnaflardan malzeme temini yapıldı. Gerek briket gerek çimento ve boya tamamen Tekman esnaflarında temin edildi. Kum ise Tekman belediyesi tarafında temin edildi. Sıra çalışmaya geldi. Okul müdürümüz bizlerde ricada bulundu bizlerde burada okuyan bizim evlatlarımız daha rahat etsin diye gönüllü çalışma yaparak okulumuzun çehresini değiştirdik öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi. Servis şoförlerinden İbrahim Şahin ise "Okul müdürümüz bizlerde ricada bulundu bizler servis şoförü olarak okulumuza hizmet edelim dedik. Okul müdürümüz ise bizlere amelelik yaparak işlerimizin hızlanmasına yardımcı oluyor" dedi. Diğer servis şoförü Mehmet Canbaş ise "Okulumuzun eksikleri vardı okul müdürümüz bizlerden ricada bulundu biz gönüllü olarak gelip okul müdürümüze ve burada eğitim gören tüm öğrencilerimize hizmet ediyoruz" dedi.

Bu arada okul müdürü Ahmet Değirmencioğlu harç yaparak çalışmaya devam ederken okul teknisyeni Naim İbrahimogulları ise harç taşıyarak çalışmaya destek oldular.

Okul müdürü istedi servis şoförleri yaptı: Okullarda tadilat dönemi başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul müdürü istedi servis şoförleri yaptı: Okullarda tadilat dönemi başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement