Odunpazarı Belediye Başkanı Salı Pazarını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediye Başkanı Salı Pazarını Gezdi

Odunpazarı Belediye Başkanı Salı Pazarını Gezdi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenidoğan Mahallesi'nde kurulan salı pazarını ziyaret etti. Başkan Kurt, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak istek ve önerilerini dinledi.

24.01.2024 13:07  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenidoğan Mahallesi'nde kurulan salı pazarını gezdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yenidoğan Mahallesinde kurulan salı pazarını gezen Başkan Kurt, tezgah açan esnafı tek tek ziyaret ederek pazarcı esnafının halini hatırını sordu, istek, şikayet ve önerilerini dinledi, işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.

"Odunpazarı birlikte güzel"

Alışveriş yapan ilçe sakinleriyle de sohbet eden Başkan Kurt, dertlerini dinledi, semtleriyle ilgili talep ve önerilerini aldı. Vatandaşların ve pazar esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Kurt, "Salı Pazarı'nda pazar esnafımızla çay içtik, sohbet ettik, hayırlı işler diledik. Hemşehrilerimizin hallerini hatırlarını sorduk. Odunpazarı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha ileriye gideceğiz. Hemşehrilerime samimiyetleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Odunpazarı birlikte güzel" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediye Başkanı Salı Pazarını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement