Müslümanlar Birlik Olmalı" Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Müslümanlar Birlik Olmalı" Çağrısı

Müslümanlar Birlik Olmalı" Çağrısı

Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Dursun, Doğu Türkistan’da, Myanmar’da, Afganistan’da, Kerkük’de, Tuzhurmatu’da oluk oluk Müslüman kanı döküldüğünü, sürek avı gerçekleştirildiğini belirterek “Müslümanlar birlik olmalı, iç çatışmalara bir son vermeli ve dünyanın neresinde olursa olsun haksızlığa, adaletsizliğe karşı çıkmalıdır” dedi.

19.07.2014 15:27

Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Dursun, Doğu Türkistan'da, Myanmar'da, Afganistan'da, Kerkük'de, Tuzhurmatu'da oluk oluk Müslüman kanı döküldüğünü, sürek avı gerçekleştirildiğini belirterek "Müslümanlar birlik olmalı, iç çatışmalara bir son vermeli ve dünyanın neresinde olursa olsun haksızlığa, adaletsizliğe karşı çıkmalıdır" dedi.

Gazze'de İsrail'in çocuk, kadın, genç, yaşlı, silahsız demeden yerleşim yerlerini bombaladığını, devlet terörü uyguladığını vurgulayan Dursun, yalnızca masum insanlara değil, insanlığa kurşun sıkıldığını, insanlığın katledildiğini söyledi. İslam dünyasının tek yürek, tek ses olmadığı sürece dünyanın her köşesinde Müslüman kanının akmaya devam edeceğini belirten Kamu Sen İl Temsilcisi İbrahim Dursun, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Son zamanlarda ülkemiz dış politikasında yaşanan değişim, devletimizin dünyadan soyutlanarak yalnızlığa itilmesine neden olmuş, uluslararası alanda ağırlığımız ve etkinliğimiz kaybolmuştur. Ülkemizde mezhep üzerinden yaşanan tartışmaların siyasi alana taşınması son derece tehlikeli bir sürece gireceğimiz endişesi oluşturmaktadır. Türk Kamu Sen olarak, yarım yüzyılı aşkın süredir, bulunduğu bölgeye kan ve gözyaşından başka bir şey getirmeyen insani değerleri ayaklar altına alan uygulamalarıyla kanımızı donduran İsrail'i şiddet ve nefretle kınıyor ve 'Zalimler için yaşasın cehennem' diyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müslümanlar Birlik Olmalı' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement