Muş'ta "Gönülden Gönüle Projesi" Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Muş'ta "Gönülden Gönüle Projesi" Devam Ediyor

Muş\'ta "Gönülden Gönüle Projesi" Devam Ediyor

Muş Valisi Seddar Yavuz “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını oluşturan yaşlı engelli, mağdurlar ile şehit yakınları ve gazi aileleri bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

03.07.2016 09:56

Muş Valisi Seddar Yavuz "Gönülden Gönüle Projesi" kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını oluşturan yaşlı engelli, mağdurlar ile şehit yakınları ve gazi aileleri bir araya gelerek sorunlarını dinliyor.

İlk Muratpaşa mahallesinden ziyaretlerine başlayan Vali Seddar Yavuz, Minare, Kale, Hürriyet, Saray, Sunay, Kültür, Dere, Zafer, Yeşilce, Yeşilyurt mahalleleriyle ziyaretlerine devam etti. Gönülden Gönüle Projesi kapsamındaki ziyaretleri esnasında vatandaşları ikametlerinde ziyaret edip, onların sorunlarını yerinde dinleyerek, talep ve sorunların çözümü noktasında da yetkililere anında talimat verdi. Ramazan ayı boyunca şehit ailesi, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetimler ve kimsesizlerden oluşan aileleri tek tek ziyaret eden Vali Yavzu'a eşi Selda Yavuz'da eşlik etti.

Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Yavuz, "Bu proje ile kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın istiyorum. Gönülden Gönüle Projesi kapsamındaki ziyaretlerimiz ile Ramazan ayı boyunca ilimizin her bir sokağında gönüller almaya, gönüller yapmaya azami gayret gösterdik. Tüm mağdur ve mazlumlara hiçbir ayrım gözetmeksizin Devletimizin şefkat elini uzattık. Şuana kadar 17 şehit ailemizi, 34 gazi yakınımızı ve 241 mağdur vatandaşımızı toplamda 292 aileyi evlerinde ziyaret ettik" dedi.

Proje kapsamında şehit ve gazi yakınlarını da ziyaret ettiklerini ifade eden Vali Yavuz, "Devlet olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, her türlü sorunlarında çekinmeden bize ulaşmalarını istirham ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri esnasında çocukları da ihmal etmeyen Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz her mahallede çocuklara oyuncak dağıtarak onları sevindirdiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta 'Gönülden Gönüle Projesi' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement