Masiad Üyeleri Gap Turundan Döndü - Son Dakika
Yerel

Masiad Üyeleri Gap Turundan Döndü

Masiad Üyeleri Gap Turundan Döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) üyeleri arasındaki ilişkileri geliştirmek amacı ile her yıl gerçekleştirmiş olduğu tur programlarının adresi bu yıl GAP bölgesi oldu.

07.05.2015 17:20

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) üyeleri arasındaki ilişkileri geliştirmek amacı ile her yıl gerçekleştirmiş olduğu tur programlarının adresi bu yıl GAP bölgesi oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan MASİAD Basın Sözcüsü Okan Akın, "'MASİAD olarak öncelikle dernek üyeleri arasındaki sosyal ilişkileri güçlendirmek, iletişim ve paylaşım ortamı yaratmak, ayrıca yoğun iş temposu arasında biraz da dinlenmek ve yeni yerler keşfetmek amacı ile her yıl turlar düzenliyoruz.Turlarımızı hem üyelerimize hem de Manavgat halkına duyuruyoruz. Kontenjanlar dahilinde turlarımızı Manavgat halkına da açıyoruz. Şu ana kadar turlarımız hep yurt dışı turlar olmuştu. Bu yıl bir farklılık yaparak, GAP bölgesini seyahat güzergahı olarak belirledik. Bu doğrultuda Adana, Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa olarak 4 günlük bir tur planlaması yaptık. Çok güzel bir katılımcı grubumuzun olduğu turumuz dolu dolu geçti" dedi. Ekim ayında bölgeye yeni bir tur daha düzenlemeyi düşündüklerini belirten Akın, "Gerekli duyurular planlama sonrası yapılacaktır. Turumuza katılan tüm MASİAD üyelerine ve diğer misafirlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masiad Üyeleri Gap Turundan Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement