Masiad'dan Kaymakam Bulgurlu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Masiad'dan Kaymakam Bulgurlu'ya Ziyaret

Masiad\'dan Kaymakam Bulgurlu\'ya Ziyaret

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkanı Turgay Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu’yu ziyaret ederek, "Manavgat 2050 Vizyon Projesi" kitabını hediye etti.

17.06.2014 17:22

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkanı Turgay Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret ederek, "Manavgat 2050 Vizyon Projesi" kitabını hediye etti.

Ziyarette MASİAD Başkanı Turgay Akar ile Yönetim Kurulu üyeleri Okan Akın, Hüseyin Cengiz, Özgür Taşar, Şevki Öncel ve Olgun Hayıt hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manavgat Kaymakamı Bulgurlu, "MASİAD şu ana kadar yapmış olduğu faaliyetler ve gerçekleştirdiği projelerle ilçenin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Özellikle uzun çalışmalar neticesinde profesyonelce hazırlatmış olduğu Manavgat 2050 Vizyon Projesi ile MASİAD, ilçenin sanayi ve ticaretinde herkesin referans aldığı kaynak Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu tescillemiştir. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşlarının uyum içerisinde çalışmaları neticesinde ortaya çıkacak sinerjinin ilçe gelişimi adına daha birçok projeye önderlik edeceğine inandığını kaydeden Kaymakam Bulgurlu, MASİAD'a çalışmalarında başarılar diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masiad'dan Kaymakam Bulgurlu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement