Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması

"Birçok bakan yardımcısı arkadaşımla birlikte, tekrar görevlendirilen isimlerden birisi de benim. Maliye Bakanım Mehmet Şimşek'in yardımcısı olarak görevimi sürdüreceğim"

13.09.2014 11:58

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, yeniden bakan yardımcılığına atanmasıyla ilgili olarak "Birçok bakan yardımcısı arkadaşımla birlikte, tekrar görevlendirilen isimlerden birisi de benim. Maliye Bakanım Mehmet Şimşek'in yardımcısı olarak görevimi sürdüreceğim" dedi.

Cantimur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 61'inci hükümetin sona ermesiyle birlikte bütün bakan yardımcılarının da görevlerinin sona erdiğini söyledi.

Şimdiki hükümette görev alan bakanların, birlikte çalışacakları bakan yardımcısı isimlerini Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sunduklarını belirten Cantimur, şöyle konuştu:

"Başbakanımız da isimleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etti. Onaylanan bakan yardımcılıkları kadroları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Birçok bakan yardımcısı arkadaşımla birlikte, tekrar görevlendirilen isimlerden birisi de benim. Tekrar, Maliye Bakanım Mehmet Şimşek'in yardımcısı olarak görevimi sürdüreceğim. Daha önce milletvekili olduğum, büyük onur ve şeref duyduğum AK Parti'de elimden geldiğince halkımıza, yöremize hizmet vermenin gayretinde oldum. Milletvekilliğimin sona ermesinin ardından hiçbir zaman partimden kopmadım. Daha sonra AK Parti Genel Merkezi'nde başka bir göreve getirilerek dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemiz ve milletimiz için aynı çatı altında çalışmalar yapmanın şerefine nail oldum."

Cantimur, kendisine başarı dileğinde bulunan herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement