Ameliyat olalı daha 1 ay bile olmamıştı! Oosterwolde, takımla çalışmalara başladı - Son Dakika
Spor

Ameliyat olalı daha 1 ay bile olmamıştı! Oosterwolde, takımla çalışmalara başladı

Fenerbahçe'de menisküsünden ameliyat olan Jayden Oosterwolde, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Oosterwolde, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi halinde Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyebilecek.

08.05.2024 18:23  Güncelleme: 18:27

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve menisküsünden 25 gün önce ameliyat olan Jayden Oosterwolde'den sevindiren haber geldi.

Jayden Oosterwolde'den haber var! Galatasaray derbisinde oynayabilecek mi?

ANTRENMANIN TAMAMINDA TAKIMLA ÇALIŞTI

1 ay dolmadan geri dönen Jayden Oosterwolde, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Oosterwolde'nin Kayserispor'a karşı kadroda olma ihtimalinin bulunduğu, teknik heyet ve sağlık ekibinin futbolcunun durumunu değerlendirip son kararı vereceği öğrenildi.

Ameliyat olalı daha 1 ay bile olmadı! Oosterwolde, takımla çalışmalara başladı

41 MAÇTA OYNADI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 32'si ilk 11 olnak üzere 41 resmi maça çıkan 23 yaşındaki savunmacı, bu karşılaşmalarda 2 gollük skor katkısı sağladı.

Son Dakika Spor Ameliyat olalı daha 1 ay bile olmamıştı! Oosterwolde, takımla çalışmalara başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Arslan: İşte profesyonel işte yaptığı işe saygı duyan ekmek parası kazandığı tekneye ihanet etmeyen örnek futbolcu helal olsun 2 0 Yanıtla
    zafer koc: Evet ne yazık ki her futbolcu aynı hızda iyileşip sahalara dönemiyor. Sakatlık sonrası profesyonel olarak kendine bakmakta bunu etkiliyor galiba. 0 0

Advertisement