Korkuteli'nde 'Sınava Çeyrek Kala' Semineri - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde 'Sınava Çeyrek Kala' Semineri

Korkuteli\'nde \'Sınava Çeyrek Kala\' Semineri

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan Körfez Dershanesi, Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğrencilere ve velilere 'Sınava Çeyrek Kala' konulu seminer düzenledi.istatistiksel bilgiler verdi.

07.03.2013 18:06

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan Körfez Dershanesi, Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğrencilere ve velilere 'Sınava Çeyrek Kala' konulu seminer düzenledi.

Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Psikolojik Danışman Akın Yıldırım, öğrenci ve velilere sınavlar ve

istatistiksel bilgiler verdi. Yıldırım, geçtiğimiz yıl birinci sınava 1 milyondan fazla öğrencinin girdiğini ancak bu sayının ikinci sınavda 800 binlere düştüğünü belirtti.

Psikolojik Danışman Akın Yıldırım velilerin öğrencilere sınav zamanında destek olması gerektiğini kaydederek, "Çocuklarınız sınav yaklaştıkça büyük bir baskının altına giriyor. Onlara bir de siz sınav baskısı yüklemeyin. Dünyanın sonu olmadığını söyleyin ancak sınava hazırlanmasında da yardımcı olun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde 'Sınava Çeyrek Kala' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement