Konak Belediyespor'un Milli Gururu - Son Dakika
Yerel

Konak Belediyespor'un Milli Gururu

Konak Belediyespor\'un Milli Gururu

Konak Belediyespor, Kadın A Milli Futbol Takımı'nın, Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna ve Belarus ile oynayacağı maçlar için açıklanan aday kadrosuna 9 futbolcu yolladı.

09.09.2014 10:30  Güncelleme: 10:55

Konak Belediyespor, Kadın A Milli Futbol Takımı'nın, Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna ve Belarus ile oynayacağı maçlar için açıklanan aday kadrosuna 9 futbolcu yolladı.

Müsabakalar için bugün İstanbul'da toplanacak A Milli Futbol Takımı'nın Konak Belediyespor'dan davet edilen 9 futbolcusunu makamında kabul eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, futbolculara başarılar diledi. Sporun insanın gelişiminde önemli olduğunu kaydeden Pekdaş, şöyle konuştu:

"Spor yaparak kendinizi disipline ediyorsunuz. Bizim için sonuçtan öte, sizin yaptıklarınız, bireysel gelişimleriniz önemli. Ukrayna maçında size başarılar diliyorum. Bizi iyi temsil edeceğinize inanıyorum. Öyle ki, 'Geldiler, iyiydiler, kimlikliydiler, başarılıydılar, saygılıydılar, örnek takımdılar' desinler. Ben böyle olduğunuzu biliyorum. Böyle olduğu için de başarı geliyor."

Pekdaş, Ukrayna'nın ardından 17 Eylül'de Bursa'da oynanacak Belerus maçına da seyirci desteği vereceklerini söyledi.

Teknik direktör Hüseyin Tavur da A Milli Takım'a 9 futbolcu göndermekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını, A Milli Takımın yanı sıra 19 Yaş Altı Milli Takımı'na da iki futbolcu gönderdiklerini kaydetti. Geçen sezonu nağmalup şampiyon kapatan Konak Belediyespor'da A Milli Takım'ın Ukranya ve Belarus'la oynayacağı maçlar için kadroya çağrılanlar şöyle:

Esra Erol, Fatma Şahin, Yaşam Göksu, Arzu Karabulut, Didem Karagenç, Sibel Duman, Eylül Elgalp, Yağmur Uras, Ceren Nurlu. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konak Belediyespor'un Milli Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement