Kırşehir Projelerine Cumhurbaşkanından Destek - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Projelerine Cumhurbaşkanından Destek

Kırşehir Projelerine Cumhurbaşkanından Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’n Yozgat programında Kırşehir heyetinin projelere destek aldığını ifade eden AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir için gerekli projeleri aktardıklarını beklenen desteğin ise Cumhurbaşkanı tarafından geleceğini söyledi.

26.03.2016 21:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'n Yozgat programında Kırşehir heyetinin projelere destek aldığını ifade eden AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir için gerekli projeleri aktardıklarını beklenen desteğin ise Cumhurbaşkanı tarafından geleceğini söyledi.

Milletvekili Salih Çetinkaya, "Kırşehir'in yeni dönemi için hazırlamış olduğumuz projeleri Cumhurbaşkanımıza ilettik. Kendisinin bizzat ilgilendiği projelerin hayata geçmesi için destek istedik. Cumhurbaşkanımız bizlere kalkınma yönünde büyük destek vereceğini belirtti." dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise Terme Caddesi üzerinde yer alacak olan Ulu Camii projesinin taslağını göstererek camii projesi hakkında bilgilendirme yaptı. Yaptığı bilgilendirmede Başkan Bahçeci, "Kırşehir için hazırladığımız projelerimizi Cumhurbaşkanımıza ilettik ve büyük bir memnuniyetle projelerimizin karşılandığını gördük. İnşallah başlattığımız ve yakın zamanda hayata geçireceğimiz projelerle Kırşehir'in çehresi fazlası ile değişecek." İfadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir Projelerine Cumhurbaşkanından Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement