Kars Valisinden Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika
Yerel

Kars Valisinden Başarılı Sporculara Ödül

Kars Valisinden Başarılı Sporculara Ödül

Kars Valisi Günay Özdemir, makamında kabul ettiği başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.

08.07.2014 11:29

Kars Valisi Günay Özdemir, makamında kabul ettiği başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.

Boks, Kickboks ve Tekerlekli Kayak Türkiye şamiyonalarında dereceye giren 9 sporcu ve Gençlik ve Spor Müdürü Gürsel Polat ile antrenörleriyle birlikte makamında kabul eden Özdemir, sprocuları aldıkları derecelerden dolayı kutlayarak başarılarının devamını istedi.

Vali Günay Özdemir, "Tanıtım aslında farklı şekillerde değil, asıl tanıtım sizin bu faaliyetlerinizle olmakta, çünki Kars'a baktığınız zaman istanbul'dan, Ankara'dan, baktığınızda belki Kars'ın imkanları kısıltlı gibi görünüyor ama aslında bu imkanlar içerisinde bile bu kabiliyetlerin yetiştirilmesi, bu kabiliyetlerin çıkması ve Türkiye'ye örnek olması, Dünya'ya örnek olması önemli bir olay. Biz bunu önemsiyoruz. Bu konuda Kars'ın tanıtımına da katkı verdiğiniz için hepinize ben tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Günay Özdemir, daha sonra şunları söyledi:

" İnşallah bundan sonra çok daha önemli başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Çünkü siz daha işin başındasınız. Bu başarılarınızı devam ettireceksiniz. Tabi bundan sonra Dünya şamiyonluğu, olimpiyat şampiyonluğu bunlar sizler için çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum. Hedefiniz kesinlikle çok daha büyük olmalı. Bir dünya şampiyonluğunu her zaman düşünmeniz lazım. Onun için sizden bundan sonraki beklentimiz artık yükseldi. Ailelerinizin beklentisi yükseldi. Öğretmenlerinizin beklentisi yükseldi. Bizim beklentimiz daha da yüksek inşallah. Bu konuda da biz valilik olarak bizden ne katkı istiyorsanız, elimizde ne imkanlar varsa onlarıda sizler için kullanmaya hazırız."

Yapılan konuşmaların ardından Bolu'da yapılan üst minikler 13-14 yaş Ferdi Boks Şamiyonası'da Türkiye Şampiyonu olan Garipcan Osmanoğlu, Türkiye 2'nci Tolgacan Keskin ve Türkiye 3'ncü olan Mahir Avinçli'ye, Sakarya'da yapılan Alt Minikler 11-12 yaş Türkiye ferdi Boks Şamiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Yiğit Yetkil, Türkiye 2'ncisi Tamer Tuta, Türkiye 3'ncüsü Can Demir Utku, 65 kiloda Türkiye 3'ncüsü Can Turan, Gaziantep'te yapılan Gençler ve Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nda Fuul Contact Türkiye 3'ncüsü olan Soner Koç ve Bursa'da yapılan Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3'ncüsü olan Onur Kılıçarsalan'a Vali Günay Özdemir tarafından birer altın ve çeşitli hediyler verildi.

Vali Özdemir spocuların antrenörlerinide çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Daha sonra vali Günay Özdemir, başarılı sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Valisinden Başarılı Sporculara Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement