Kars Ülkü Ocakları Yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kars Ülkü Ocakları Yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Kars Ülkü Ocakları Yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Polis teşkilatının kuruluşunun 168.yıldönümü ve Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Kars Ülkü Ocakları İl yönetimi Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı ziyaret etti.

13.04.2013 09:33

Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıldönümü ve Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Kars Ülkü Ocakları İl yönetimi Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı ziyaret etti.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı teşkilatın 168. kuruluş yıldönümü münasebetiyle tebrik etti.

Adıgüzel, "Şahsım, Kars Ülkü Ocakları il teşkilatı ve mensubu olmaktan büyük bir onur duyduğum Ülkücü Hareket adına Türk Polis Teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, kuruluşundan bu yana vatan, millet, bayrak, din ve devlet uğruna şehit olan polislerimize yüce Allah'tan rahmet, sizlere de hayırlı görev ve uzun ömür dilerim" dedi.

Adıgüzel, "Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Hepimiz biliyoruz ki; Türk Emniyet Teşkilatı ve Kars İl Emniyet Müdürlüğü cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmekte. Her kademesi ile özverili çalışan Kars Emniyet Müdürlüğü halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarını tehlikeye atmakta, cana kasteden olayların içinde kendini bulmakta. Emniyet teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecek" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Ülkü Ocakları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Ülkü Ocakları Yönetimi Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement