Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Kars'a Geldi - Son Dakika
Yerel

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Kars'a Geldi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Kars\'a Geldi

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nın Olağan Kongresi'ne katılmak üzere havayoluyla Kars'a geldi.

17.03.2012 12:28

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nın Olağan Kongresi'ne katılmak üzere havayoluyla Kars'a geldi.

Bakan Yılmaz'ı Havaalanında Kars Valisi Ahmet Kara, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen,

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Vali Yardımcıları Murat Demirci, Karahan Daştan, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Bakan Yılmaz'a yöresel kıyafetli öğrenciler tarafından çiçek verildi.

Havaalanında çok kısa kalan Bakan Yılmaz, yaptığı açıklamada Kars'a Ardahan AK parti İl Başkanlığı'nın kongresine katılmak üzere geldiğini söyledi.

Kars'ın havasının Ankara'dan iyi olduğunu belirten Kalkınma

Bakanı Cevdet Yılmaz; "Kongrelerimniz için geldik. Bugün hemen haraket edeceğiz, inşallah Ardahan'a yetişeceğiz kongremize. Ayrıca Ardahan'da ayrıca bazı incelemelerimiz olacak.

Özellikle bazı SODES projeleriyle ilgili valimiz ile birlikte incelemeler yapacağız" dedi.

Akşam tekrar Kars'a döneceğini ifade eden Bakan Cevdet Yılmaz; "Burada Kars'ta arkadaşlarımızla Kars'ın meselelerini konuşacağız. Görüşeceğiz. Yarın sabahta Kars İl kongremiz var.

Ona iştirak edip, ardından Ankara'ya döneceğiz. Şunu söyleyim hava çok güzel görünüyor Kars'ta Ankara'dan daha iyi güneşli maşallah. Ama soğuk tabi olacak o kadar. Kış memleketi. Biz alışığız soğuğa" diye konuştu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz da Kars'a geldi.

Bakan Cevdet Yılmaz, daha sonra karayoluyla Ardahan iline hareket etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Kars'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement