İha'dan AK Parti Kars İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İha'dan AK Parti Kars İl Başkanlığı'na Ziyaret

İha\'dan AK Parti Kars İl Başkanlığı\'na Ziyaret

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Kars'a gelen İhlas Haber Ajansı, Bölgeler Koordinatörü ve Erzurum Bölge Müdürü AK Parti İl Başkanlığı'na nezaket ziyareti.

20.07.2012 09:37

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Kars'a gelen İhlas Haber Ajansı, Bölgeler Koordinatörü ve Erzurum Bölge Müdürü AK Parti İl Başkanlığı'na nezaket ziyareti.

Kars'ta temaslarda bulunan İHA Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun il Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Kars'taki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, AK Parti Hükümetinin Kars'ta önemli yatırımlara imza attığını belirtti.

Özellikle Kars'ı Londra'ya, Pekin'e bağlayacak Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin tamamlanması için AK Parti İl Başkanlığı'nın ve milletvekillerinin büyük çabalar sarf ettiğini söyledi.

İHA Erzurum Bölge Müdürü Türkez; "Kars yapılan yatırımlarla kabuğunu kırmıştır. Kars'a bir çok yatırım gelmesinde il teşkilatı olarak sizlerin çok emeği bulunuyor. Sizin yapmış olduğunuz başarılı çalışmalar iki dönem üst üste AK Parti il başkanı olmanıza vesile olmuştur. Gerek yerel seçimlerde belediyeyi gerek genel seçimlerde iki milletvekili çıkararak bu başarınızı taçlandırmışsınız" dedi.

İHA'nın medya dünyasındaki faaliyetlerini anlatan Türkez; "Hızlı ve tarafsız haber konusunda hassas davranıyoruz. Bugün 800 personelle günlük ortalama bin 200 haber servisi ile dünya ajanslar kategorisinde çok iyi yerdeyiz. Çok yaygın ve geniş bir haber ağımız var. Türkiye'de örgütlendiğimiz gibi, dünya çapında da örgütlü bir yapıya sahibiz. 1993 yılından bu yana yazılı ve görsel basının mutfağındayız" diye konuştu.

KARS'A YATIRIMLAR AK PARTİ İKTİDARI DÖNEMİNDE GELDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ise İHA'nın yazılı ve görsel basında büyük bir güç olduğuna dikkat çekti.

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu; "Bizim hükümetimiz döneminde Kars'a yatımlar geldi. Yıllarca Kars hep ihmal edilmişti ve buraya çivi çakılmamıştı. Ama bugün Kars'a baktığımızda bir inşaat alanı görüyorsunuz. Yollar, barajlar, hastaneler, Demiryolları, Lojistik Merkez, Çağrı Merkezi ve bunlar gibi niceleri hükümetimizin projeleri. Bu projeleri tamamlandığında Kars Türkiye'nin ticaret merkezi olacak. Bunu herkes yakın tarihte görecek. Kars'taki proje ve yatırımları Sayın Başbakanımız yakından takip ediyor. Daha iki üç gün önce Sayın Bakanımız Binali Yıldırım ile Milletvekilimiz Sayın Ahmet Arslan'a birlikte Bakü'ye gittiler. BTK Demiryolu projesi'ndeki gelişmeleri Azerbaycan ve Gürcistan Ulaştırma Bakanları ile birlikte masaya yatırdılar. Bizler Karslılar için top yekün çalışıyoruz. Çünkü Karslılar bize güvendi. AK Parti'den iki milletvekili meclise gönderdi" şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette geneldeKars konuşuldu. Kars'ın gerek inanç turizmi, gerek kış turizmi ve gerekse tarihi ve kültürel değerleriyle yakın gelecekte Türkiye'de turizm anlamında da ön plana çıkacağı kaydedildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İha'dan AK Parti Kars İl Başkanlığı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement