Gökalp, Menteşe İçin Aday Adaylığına Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Gökalp, Menteşe İçin Aday Adaylığına Açıkladı

Gökalp, Menteşe İçin Aday Adaylığına Açıkladı

CHP'de Menteşe Belediye Başkan aday adaylığın resmi olarak açıklayanların sayısı 5 oldu.

01.08.2013 13:50

CHP'de Menteşe Belediye Başkan aday adaylığın resmi olarak açıklayanların sayısı 5 oldu. Menteşe Belediye Başkan aday adaylığın son açıklayan isim Kafaca Belediye Başkanı Murat Gökalp oldu. Orgeneral Mustafa Muğlalı İşhanında düzenlenen adaylık açıklamasında Gökalp "İki dönem Kafaca'da belediye başkanlığı yaptım. Kafaca Belediyesinde iki dönemde kazandığım tecrübeyi Menteşe Belediyesine de yansıtmak istiyorum" dedi.

Menteşe Belediye Başkan Adaylığı için CHP'den Mehmet Altınay, Mustafa Şahin, Hilmi Giresun ve Baattin Gümüş aday adaylıklarını açıklamıştı. Mustafa Gökalp'in aday adaylığı açıklamasına Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, Bayır Belediye Başkanı Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkan aday adayları katıldı.

CHP'den Menteşe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Murat Gökalp, "İki dönemdir Kafaca'da belediye başkanlığı yapıyorum. Yerel yönetimde 10 yıl boyunca kazandığım tecrübeyi Menteşe Belediye başkanlığında da kullanmak istiyorum. Ben ve arkadaşlarım bu güne kadar Muğla'ya hizmet etmiş tüm belediye başkanlarıma, belediye meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Muğla'nın köyleri Menteşe'nin Mahallesi oldu. Menteşe Belediyesi olarak tüm mahallerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Mahalle muhtarlarımız bizlerin gözü kulağı olacak. Menteşe belediyesi olarak köyle şehri birleştireceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökalp, Menteşe İçin Aday Adaylığına Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement