Fethiyespor'lu Sabri, Başkan Gökçe'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Fethiyespor'lu Sabri, Başkan Gökçe'yi Ziyaret Etti

Fethiyespor\'lu Sabri, Başkan Gökçe\'yi Ziyaret Etti

Fethiyespor'un başarılı futbolcusu Sabri Turgut, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi ziyaret etti.

16.05.2014 11:23

Fethiyespor'un başarılı futbolcusu Sabri Turgut, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce'yi ziyaret etti. Turgut'a Kemerspor'un eski futbolcusu mega star lakaplı Adem Tosun eslik etti.

Başkan Gökce, Sabri Turgut'u yakından takip ettiğini belirterek Fethiyespor'un bir alt lige düşmesinden dolayı üzüldüklerini kaydetti. "Sabri kardeşimiz ilçemizin yetiştirdiği önemli futbolculardan birisidir" diyen Başkan Gökçe, "Fethiyspor'un forması giydiği için Korkuteli'nde futbol seven bir çok kişi Fethiyspor'un maçlarını yakından takip etti. Sabri Turgut iyi bir sezon geçirmesine rağmen takımı son maçta küme düştü. Küme düşmek ve veya şampiyon olmak futbolun içinde yaşanan olaylardır. Sabri Turgut kardeşimize geçmiş olsun diliyor önümüzdeki sezonlarda daha da başarılı futbol oynamasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Gökce'ye teşekkür eden Turgut ise, bir alt lige düştükleri için üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Bu tür olaylar futbolun içinde var. Ben Fethiyespor'un en kısa zamanda bir üst lige çıkacağına inanıyorum. Önümüzdeki sezon için bazı takımlardan teklifler var. Şu an için bir şey söylemek erken ancak kulübümle anlaşarak yuvada kalmayı arzuluyorum. Fethiye halkı beni seviyor, ben de onları seviyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiyespor'lu Sabri, Başkan Gökçe'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement